snelle levering
15 jaar garantie

Mastergrass bezocht het Limburgse Ospel. Anie heeft haar ‘echte’ gras laten omtoveren tot een gloednieuw kunstgazon.

Kunstgrasproject in Ospel

Mastergrass bezocht het Limburgse Ospel. Anie heeft haar ‘echte’ gras laten omtoveren tot een gloednieuw kunstgazon. Het ziet er weer superstrak uit.

Met veel plezier vertrokken onze ervaren kunstgrasleggers naar het Limburgse Ospel. Anie had liever kunstgras in haar tuin liggen in plaats van ‘echt’ gras. Dat is voor Mastergrass geen probleem, dus binnen een korte tijd lag daar een kunstgazon. Ideaal als je geen zin hebt in onderhoud en wil dat het gras er jarenlang mooi bij ligt.

Bij Anie in de tuin ligt nu 30m2 kunstgras van het soort Milaan. Dit is een mooie mat met een unieke kleur groen, waardoor het erg natuurlijk oogt. Wil je meer informatie over het kunstgrassoort Milaan? Bekijk het hier kunstgrassoort Milaan.

Anie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles is geregeld door Mastergrass. Superhandig als je zelf geen zin hebt om de handen uit de mouwen te steken. Geef je wensen door aan Mastergrass en wij kijken naar de mogelijkheden. Ook als je zelf het werk op je wil nemen, is dat bij ons geen probleem. Bekijk hier onze verschillende opties betreft het leggen van kunstgras.

En wat vind jij van de switch naar kunstgras? Anie is in ieder geval erg enthousiast. “We zijn erg blij met hoe het geworden is, dankjewel!” Dat horen wij natuurlijk graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op als je vragen hebt.

€ 29,50 per m²

Milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.

UITSTRALING

INTENSIEF

meer informatie

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…