snelle levering
15 jaar garantie

In Oss ligt op dit moment een prachtig stuk kunstgras in de tuin van Isha dankzij Mastergrass. Benieuwd naar dit kunstgrasproject? Lees dan snel verder.

Kunstgrasproject in Oss

in oss ligt op dit moment een prachtig stuk kunstgras in de tuin van isha dankzij mastergrass. in combinatie met de tegels in haar achtertuin ziet het er stralend uit. benieuwd naar dit kunstgrasproject? lees dan snel verder.

Isha uit Oss kan weer volop genieten van haar achtertuin. Kunstgras fleurt je tuin op en dat doet het ook bij Isha. Binnen de kortste keren kwam Mastergrass bij haar langs om kunstgras te leggen. Ze is er erg over te spreken. “Fijn dat het zo snel gerealiseerd kon worden!” Vanuit haar loungehoek kijkt ze nu recht op haar gloednieuwe kunstgazon.

Isha haar voorkeur ging uit naar het kunstgrassoort Amsterdam. Dit is natuurlijk ogend kunstgras door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels, zoals je ziet op de foto hieronder. Er ligt maar liefst 14,5m2 van dit kunstgras in haar tuin.

Bij Mastergrass geef je je eigen wensen door en dan kijken we samen wat er mogelijk is. Dit geldt ook voor het leggen van kunstgras. Wil je veel zelf doen? Of juist niet? Dat kan, want wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Isha koos voor het complete pakket, dus ze kon lekker vanuit haar luie stoel toekijken. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

€ 32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…