De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar de familie Meassen in Oss om hun tuin te voorzien van een kunstgazon. Ben je benieuwd naar dit kunstgrasproject? 

Kunstgrasproject in Oss

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar de familie Meassen in Oss om hun tuin te voorzien van een kunstgazon. Ben je benieuwd naar dit kunstgrasproject? Lees dan snel verder.

De familie Meassen heeft een gloednieuw kunstgazon in de tuin dankzij Mastergrass. Met veel plezier hebben onze kunstgrasleggers 27m2 van het kunstgrassoort Bali gelegd in de tuin van de familie. Bali is een relatief donker kunstgras en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken. De uitstraling is erg mooi en dat vindt de familie ook. “Super” lieten zij aan ons weten.

De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles regelt. De klant hoeft alleen te zorgen voor een vrije doorgang. Voor het leggen van kunstgras hanteren wij verschillende opties. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Laat weten waar jouw voorkeur naar uitgaat en dan kijken we samen welke optie daar het beste bij past.

Kunstgras is een perfect alternatief voor ‘echt’ gras. Je hoeft nauwelijks meer om te kijken naar onderhoud en van pollen in de lucht heb je geen last meer. Meer weten over ons kunstgras of het aanleggen ervan? Neem dan contact met ons op en wellicht dat we binnenkort bij jullie in Oss kunstgras komen leggen.

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…