snelle levering
15 jaar garantie

Mastergrass is bij Marjolein uit Oss langs geweest om daar een mooi stukje gazon aan te leggen. 

Kunstgrasproject in Oss

Marjolein uit Oss is zeer tevreden over haar nieuwe kunstgras in de tuin én over onze kunstgrasgrasleggers. De klus was zo geklaard, zodat haar kinderen en kat snel konden spelen op het nieuwe kunstgazon. Lees hieronder meer over dit project.

Onze kunstgrasleggers vertrokken naar Oss om de tuin van Marjolein te voorzien van nieuw kunstgras. Ook haar kinderen en kat waren er blij mee, zodat ze er heerlijk op konden spelen. Marjolein was erg tevreden: “Ik ben superblij met het resultaat. Het personeel was zeer professioneel. De kunstgrasleggers waren een superduo!” Ook was ze erg verrast over het tempo van het kunstgras leggen.

Er ligt nu 40m2 kunstgras van het kunstgrassoort Milaan bij Marjolein in de tuin. Dit is een mooie mat met een unieke groene kleur die erg natuurlijk is. Daarnaast kan het tegen een stootje, wat natuurlijk fijn is als er kinderen op spelen.

Marjolein koos voor het uitgebreid pakket. Ze hoefde alleen een doorgang naar de tuin te maken van 90 cm. Mastergrass kent verschillende mogelijkheden wat betreft het leggen van kunstgras. Dit is af te stemmen op je eigen wensen. Meer weten? Ook kunstgras laten leggen in Oss? Wij staan voor je klaar. Uiteraard ook bij vragen mocht je deze hebben.

€ 29,50 per m²

Milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…