Kunstgras heeft veel voordelen en dat vond Ilse uit Oss ook. Bij haar ligt nu een prachtig stuk kunstgras in de tuin. Ze vindt dat haar tuin nu ineens een stuk groter oogt.

Kunstgrasproject in Oss

kunstgras heeft veel voordelen en dat vond ilse uit oss ook. bij haar ligt nu een prachtig stuk kunstgras in de tuin. ze vindt dat haar tuin nu ineens een stuk groter oogt. dat wil iedereen toch? lees hier meer over dit kunstgrasproject.

Wat doe je als je je tuin een extra twist wil geven, maar niet goed weet wat je moet doen? Denk eens aan een stuk kunstgras leggen. Dit heeft Ilse uit Oss ook gedaan en ze is er zeer over te spreken. “Super, de tuin oogt ineens een heel stuk groter!” Wat een stukje kunstgras in je tuin al niet kan doen.

Bij Ilse ligt nu 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort Bali in de tuin. Dit is relatief donker kunstgras en gemaakt met de nieuwste vezeltechniek, waardoor de uitstraling erg mooi is. Naast de mooie uitstraling kan het ook tegen een stootje. Meer weten over Bali? Bekijk dan deze pagina.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Geef je wensen door, dan kijken wij wat daar het beste bij past. Ilse koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat ze alleen hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest is gedaan door Mastergrass. Bekijk de foto hieronder van het proces van kunstgras leggen bij Ilse in haar tuin.

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…