Op een bewolkte dag vertrokken onze kunstgrasleggers naar het Vlaamse Puurs om Guide te verblijden met een gloednieuw kunstgazon. Lees hier meer over het project.

Kunstgrasproject in Puurs

Op een bewolkte dag vertrokken onze kunstgrasleggers naar het Vlaamse Puurs om Guide te verblijden met een gloednieuw kunstgazon. Ben je benieuwd naar welk kunstgrassoort is gelegd en met welk pakket? Lees het hier.

Puurs in België is een kunstgazon rijker. Guido Meas heeft 100m2 van het kunstgrassoort London laten leggen in zijn tuin. Dit is het meest innovatieve kunstgrasproduct uit onze collectie. Dit komt door het hoge aantal steken en de bruin gekrulde vezel. Benieuwd naar ons volledig assortiment? Bekijk het hier. Er zit vast en zeker iets voor je tussen.

Guido koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles door onze kunstgrasleggers is gedaan. Ideaal als dit karweitje niet voor jou is weggelegd. Geef je wensen door en wij kijken wat er mogelijk is betreft het leggen van kunstgras. Hierin hanteren we verschillende opties. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie hierover.

Wij worden blij als onze klanten blij zijn met hun gloednieuwe kunstgras. Dat was deze keer ook het geval, want Guido liet het volgende aan ons weten: “We zijn zeer content!” Daar doen we het voor natuurlijk. Wil jij ook kunstgras in je tuin of heb je nog vragen over kunstgras? Neem dan gerust contact op met ons.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…