Hamid uit Roosendaal was zeer tevreden over het werk wat Mastergrass heeft geleverd. 

Kunstgrasproject in Roosendaal

Hamid uit Roosendaal wilde graag kunstgras in zijn voortuin. Geen probleem, dat regelt Mastergrass. De klant was er erg te spreken over het resultaat. Lees hieronder onder andere voor welk kunstgras Hamid heeft gekozen.

Vind je echt gras niet ideaal door het onderhoud dat je ermee hebt of vind je kunstgras gewoon mooier? Dan regelt Mastergrass graag voor jou kunstgras in de tuin. Dit deden we ook voor Hamid uit Roosendaal. In zijn tuin ligt nu maar liefst 40m2 kunstgras en hij is gelukkig superblij met het resultaat.

Hamid koos voor het kunstgrassoort Amsterdam. Dit kunstgras oogt erg natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels. Benieuwd naar wat we nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan deze pagina. Voor elk wat wils.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Wil je veel zelf doen of alles laten doen door onze kunstgrasleggers? Laat het ons weten, want dan kijken we samen naar welk pakket het beste bij jouw wensen past. Hamid koos voor het complete pakket.

Denk je erover om kunstgras nemen? Bekijk gerust eens onze website om inspiratie op te doen. Wij sturen je ook graag vrijblijvend een offerte of stalen. Laat het ons weten, want wij helpen je graag. Wellicht dat we ook snel bij je op de stoep staan in Roosendaal om kunstgras te leggen.

€ 32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…