snelle levering
15 jaar garantie

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Rosmalen om de tuin van familie Zwaard te voorzien van kunstgras. 

Kunstgrasproject in Rosmalen

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Rosmalen om de tuin van familie Zwaard te voorzien van kunstgras. zo gezegd, zo gedaan: de tuin ziet er fantastisch uit. “Supertevreden, de tuin is netjes gemaakt!”

Kunstgras is de perfecte oplossing als je de tuin wil opfleuren, maar weinig onderhoud wil hebben. Dat dacht familie Zwaard uit Rosmalen ook. Onze kunstgrasleggers hebben 55m2 kunstgras van de kunstgrassoort ‘London’ in de tuin gelegd. De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een doorgang van 90 centimeter naar de tuin en dat de rest volledig wordt geregeld door onze kunstgrasleggers.

Zoals je ziet op de foto hierboven is de tuin erg mooi geworden. Gelukkig is familie Zwaard er ook blij mee. “Supertevreden, de tuin is netjes gemaakt!” Kunstgras in de tuin is zeker een aanrader. Het aanleggen ervan is zo geregeld, het onderhoud is minimaal en het gras blijft jarenlang mooi. Bij Mastergrass krijg je ook nog eens 10 jaar garantie!

Voor vragen over kunstgras of het aanleggen ervan, kun je altijd bij ons terecht. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvend een offerte of stalen aan te vragen.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…