snelle levering
15 jaar garantie

De familie van Os uit Teuge heeft een gloednieuw kunstgazon in de tuin liggen. En het resultaat mag er zijn. “Prachtig! Hier word ik nou helemaal gelukkig van.”

Kunstgrasproject in Teuge (Apeldoorn)

De familie van Os uit Teuge heeft een gloednieuw kunstgazon in de tuin liggen. Onze kunstgrasleggers zijn met veel plezier te werk gegaan en het resultaat mag er zijn. “Prachtig! hier word ik nou helemaal gelukkig van.”

Bij de familie van Os uit Teuge ligt op het moment 29m2 van het kunstgrassoort London in de tuin. Dit is een populaire kunstgrassoort uit onze collectie. Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk hier ons volledige assortiment.

Bij Mastergrass hanteren we vier opties betreft het leggen van kunstgras. Veel zelf doen of toch liever het werk overlaten aan onze kunstgrasleggers. De familie van Os koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles door Mastergrass is gedaan. De familie hoefde alleen te zorgen voor en vrije doorgang. Benieuwd naar de andere opties die wij hanteren? Klik dan hier: https://mastergrass.nl/kunstgras-leggen/

De familie is zeer te spreken over het eindresultaat. “Prachtig! Hier word ik nou helemaal gelukkig van.” Daar worden wij ook gelukkig van als we dat horen. Wil je ook kunstgras in je tuin? We leggen regelmatig kunstgras in de regio Apeldoorn. Neem contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…