De familie Van Barneveld uit Tiel heeft het goed voor elkaar in de tuin, want sinds kort ligt er een prachtig grasveld van kunstgras.

Kunstgrasproject in Tiel

De familie Van Barneveld uit Tiel heeft het goed voor elkaar in de tuin, want sinds kort ligt er een prachtig grasveld van kunstgras. De kinderen kunnen volop voetballen en spelen, zonder dat het gras beschadigt. Ideaal toch? Lees er hieronder meer over.

Kunstgras van Mastergrass heeft goede demping, beschadigt nauwelijks en is dus zeer geschikt voor kinderen om op te ravotten. De familie Van Barneveld zag ook de voordelen in van kunstgras en daarom gingen wij bij ze langs. Eindstand: een gloednieuw kunstgazon waar ook de kinderen erg blij mee zijn. “Heel snel en superstrak gelegd, dankjewel!”

Er ligt 110m2 van het kunstgrassoort Java bij de familie in de tuin. Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze supersterk. Ben je benieuwd naar ons volledig assortiment? Bekijk dan deze pagina.

De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat je alleen voor een doorgang hoeft te zorgen, zodat onze kunstgrasleggers zonder problemen aan de slag kunnen. Wij hanteren verschillende opties: van veel zelf doen tot alles laten doen. Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Nog vragen over het laten leggen van kunstgras? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

€ 27,50 per m²

Java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…