Mastergrass is naar Uden gereden om de tuin van de familie Gorpel te renoveren. De heren van Mastergrass hebben weer uitstekend werk geleverd. 

Kunstgrasproject in Uden

Familie Gorp heeft het kunstgrassoort Java van Mastergrass in de tuin laten leggen. Ideaal als je weinig onderhoud wil én wil dat je gras er stralend bij ligt. Lees hieronder meer over het kunstgrassoort Java en of de familie blij is met het resultaat.

De tuin van de familie Gorp ligt er stralend bij dankzij het kunstgrassoort Java. Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is het erg sterk. Zeer geschikt kunstgras voor vele toepassingen. Klik hier om ons volledige assortiment te bekijken.

Onze kunstgrasleggers hebben 120m2 kunstgras bij de familie Gorp in de tuin gelegd. Ze hebben gekozen voor het complete pakket. Bijna alles wordt dan door Mastergrass geregeld. Wil je liever zelf veel doen? Geen probleem, wij bieden verschillende pakketten aan. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent het leggen van kunstgras op onze website.

De familie uit Uden is gelukkig te spreken over het resultaat bij ze in de tuin. Ze lieten ons het volgende weten na afloop: “Blij met het goede werk dat geleverd is!” Dat horen we natuurlijk het liefste. Ook kunstgras laten leggen in Uden?

€ 27,50 per m²

Java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…