Mastergrass is langs geweest bij Dubach in Utrecht om weer een prachtig gazon met kunstgras aan te leggen. Bekijk hier het resultaat. 

Kunstgrasproject in Utrecht

In Utrecht heeft de tuin van Dubach een make-over gekregen en het resultaat is mooi. Hij is er dan ook erg blij mee. Benieuwd naar de voor en na foto van zijn tuin? Lees dan snel verder.

Ben je toe aan iets anders of heb je een hekel aan de tuin onderhouden? Dan is kunstgras een zeer geschikte oplossing. Dat dacht Dubach ook en daarom schakelde hij Mastergrass in. Bekijk hierboven hoe de tuin vóór ons bezoek er uitzag en hoe het er nu uitziet. Dubach is erg tevreden: “Heel erg mooi gemaakt!”

Dubach koos voor het kunstgrassoort London. Dit een innovatief kunstgras met een prachtige uitstraling. Er ligt maar liefst 35m2 van dit kunstgras bij hem in de tuin. Bekijk meer kunstgrassoorten uit onze collectie op deze pagina. De klant koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat bijna alles door onze kunstgrasleggers wordt geregeld. Hierin hanteren wij vier opties. Van veel zelf doen tot alles laten doen door Mastergrass. Net wat je zelf fijn vindt.

Interesse in kunstgras of heb je nog vragen over kunstgras leggen? Neem contact met ons op. Het is ook mogelijk om vrijblijvend stalen of een offerte aan te vragen.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…