De familie Van Bussel uit Veghel koos voor het kunstgrastype ‘Java’ uit onze collectie. “We zijn er superblij mee!” 

Kunstgrasproject in Veghel

De familie Van Bussel uit Veghel wilde hun tuin upgraden met kunstgras. Dat is een zeer goed idee als je het ons vraagt. Je hoeft namelijk nauwelijks om te kijken naar je kunstgazon en dat is ideaal. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van de familie Van Bussel.

De familie Van Bussel uit Veghel koos voor het kunstgrastype ‘Java’ uit onze collectie. Door de twist in de vezel van dit kunstgras, ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit. Daarnaast is dit kunstgras supersterk. In de tuin van de familie ligt nu maar liefst 60m2 en ze zijn er zeer over te spreken. “We zijn er superblij mee!” Dat horen wij natuurlijk het liefste. De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een doorgang van 90 centimeter naar de tuin en dat de rest volledig wordt geregeld door onze kunstgrasleggers.

Nooit meer pollen in de lucht, grasmaaien of moddervoeten. Dat is het voordeel van kunstgras. Heb je nog vragen over kunstgras of het aanleggen ervan? Neem contact op met ons en wellicht dat we binnenkort bij je in Veghel kunstgras komen leggen. Binnen 14 dagen kan er bij jou in de tuin een gloednieuw kunstgazon liggen.

€ 27,50 per m²

Java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…