snelle levering
15 jaar garantie

In Veghel bij de familie van Uden is de loungehoek aangekleed met een mooi stuk kunstgras op de vloer. Benieuwd naar dit kunstgrasproject in Veghel?

Kunstgrasproject in Veghel

In Veghel bij de familie van Uden is de loungehoek aangekleed met een mooi stuk kunstgras op de vloer. Ook de familie is blij met het resultaat. Benieuwd naar dit kunstgrasproject in Veghel? Lees dan verder.

Bij de familie van Uden uit Veghel is 12m2 kunstgras van het kunstgrassoort Sporza gelegd. Dit is een kunstgrassoort dat vaak wordt gebruikt in sportscholen. Door de krulvezel is er een goede demping aanwezig in de mat. De familie is erg blij met het kunstgras. “Toch de juiste mat gekozen, yes!”

De familie van Uden koos voor het startpakket. Dit houdt in dat de klant voor een vlakke ondergrond zorgt en dat onze kunstgrasleggers het kunstgras verder aanleggen. Wij hanteren verschillende opties betreft het aanleggen van kunstgras. Zelf de handen uit de mouwen steken of het werk laten doen door onze kunstgrasleggers. Bekijk op deze pagina welke opties wij precies hanteren: https://mastergrass.nl/kunstgras-leggen/

Ons kunstgras is nauwelijks te onderscheiden van ‘echt’ gras en brengt veel voordelen met zich mee. Je hoeft het bijvoorbeeld niet meer te besproeien of gras te maaien. Ook van pollen in de lucht heb je geen last meer. Een ideale optie dus. Meer weten over kunstgras of het aanleggen hiervan? Neem dan gerust contact op met ons. Goed om te weten: wij leggen binnen 14 dagen kunstgras.

€ 32,50 per m²

Sporza

Het type Sporza is het type dat wordt gebruikt in sportscholen. Door de krulvezel is er een goede demping aanwezig in de mat.

UITSTRALING

INTENSIEF

meer informatie

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…