Bij de familie Van de Sloot in Vlijmen ligt nu een prachtig stuk kunstgras dankzij Mastergrass. De familie is er zelf gelukkig ook over te spreken.

Kunstgrasproject in Vlijmen

Bij de familie Van de Sloot in Vlijmen ligt nu een prachtig stuk kunstgras dankzij mastergrass. de familie is er zelf gelukkig ook over te spreken: “blij met het eindresultaat, super bedankt!” lees hieronder meer over dit kunstgrasproject.

Bij de familie Van de Sloot uit Vlijmen werd het tijd om de tuin een upgrade te geven door kunstgras aan te leggen. Dat is een slim idee, want kunstgras blijft lang mooi en hoeft nauwelijks onderhouden te worden. Dankzij het ruime assortiment van Mastergrass is er altijd kunstgras dat bij je in de smaak valt.

Bij de familie Van de Sloot viel het kunstgrassoort Amsterdam in de smaak. Dit kunstgras oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels. Meer weten over dit kunstgrassoort? Bekijk dan deze pagina.

Bij Mastergrass heb je zelf in de hand hoe het kunstgras wordt aangelegd. Ga je zelf de handen uit de mouwen steken of laat je het over aan onze kunstgrasleggers? Alles is mogelijk bij ons. De familie Van de Sloot koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles van begin tot eind heeft regelt. Heb je nog vragen over het leggen van kunstgras? Neem gerust contact op met ons. Wij komen zeer regelmatig kunstgras leggen in Den Bosch en omgeving.

€ 32,95 per m²

Amsterdam

De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…