Kunstgras is in veel situaties ideaal. Als je een zwembad in de tuin hebt bijvoorbeeld. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

Kunstgrasproject in Vlijmen

Kunstgras is in veel situaties ideaal. Als je een zwembad in de tuin hebt bijvoorbeeld. Familie van Bloois koos er daarom voor om de tuin een make over te geven door kunstgras te laten leggen door Mastergrass. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

De familie van Bloois uit Vlijmen heeft een zwembad in de tuin en dan is niets fijner om er kunstgras omheen te hebben. Door het kunstgras is er een zachte ondergrond als er veel op blote voeten wordt gelopen in de tuin. Daarnaast krijg je door het kunstgras geen modder en viezigheid. Dat is dus ideaal en daarom koos de familie voor kunstgras.

Er ligt nu maar liefst 59m2 kunstgras van het kunstgrassoort Bali bij ze in de tuin. Dit kunstgras is relatief donker, zoals je ziet op de foto hieronder. Bali is ook gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken wat de uitstraling ten goede komt. Bij Mastergrass garanderen wij snelle service. Binnen 14 dagen is jouw tuin namelijk voorzien van kunstgras. Onze snelle service waardeerden ook de familie van bloos. “Fijn dat het zo snel gerealiseerd kon worden! “

De familie koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat het meeste werk werd gedaan door Mastergrass. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Benieuwd hiernaar? Bekijk dan deze pagina. Ook voor andere vragen kun je bij ons terecht. Neem gerust contact op met ons en wellicht dat we binnenkort ook bij jullie kunstgras komen leggen. Wist je dat je ook gratis stalen kan aanvragen?

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…