Onze kunstgrasleggers vertrokken naar het Gelderse Wijchen om de familie van der Velden te voorzien van een gloednieuw kunstgazon. Ze zijn erg blij met het resultaat. 

Kunstgrasproject in Wijchen

Onze kunstgrasleggers vertrokken naar het Gelderse Wijchen om de familie van der Velden te voorzien van een gloednieuw kunstgazon. Ze zijn erg blij met het resultaat. “Wow, wat een verschil. Dankjewel!”

Kunstgras is perfect als je een hekel hebt aan grasmaaien, besproeien en onkruid plukken. Daarnaast blijft kunstgras lang mooi zonder ernaar om te hoeven kijken én het lijkt sprekend op ‘echt’ gras. Wat wil je nog meer? Dat dacht de familie van der Velden uit Wijchen ook. Daarom vertrokken wij snel naar Gelderland om hun kunstgazon te realiseren.

Onze kunstgrasleggers hebben maar liefst 23m2 kunstgras gelegd van het kunstgrassoort London. Dit is het meest innovatieve kunstgras uit onze collectie. Bovendien valt het erg in de smaak bij onze klanten. Meer weten over London? Bekijk dan deze pagina.

Bij Mastergrass geef je jouw wensen door betreft het leggen van kunstgras en dan kijken wij welk pakket hier het beste bij past. Veel zelf doen of alles laten doen door onze ervaren kunstgrasleggers. Wil je weten welke opties er mogelijk zijn? Bekijk dan deze pagina. De familie van der Velden koos voor het complete pakket.

De familie is gelukkig erg blij met het resultaat. “Wow, wat een verschil dankjewel!” Vanaf nu kijken zij vanuit hun loungehoek op een mooi stuk kunstgras. Ook interesse in kunstgras? Vraag gratis stalen aan of een vrijblijvende offerte. Ook voor andere zaken ben je vrij om contact op te nemen met ons. Wij helpen je graag verder.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…