Wij bieden mooi kunstgras aan in alle soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Daarnaast luisteren we naar de wensen van onze klant betreft het leggen van kunstgras. 

Kunstgrasproject in Wijchen

Bij mastergrass bieden wij mooi kunstgras aan in alle soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Daarnaast luisteren we naar de wensen van onze klant betreft het leggen van kunstgras. Er is veel mogelijk. Daar weet Mia uit Wijchen alles van. Bij haar ligt nu een prachtig kunstgazon in de tuin. Lees er hier meer over.

Vind je kunstgras mooier dan ‘echt’ gras of wil je er gewoon zo min mogelijk naar om kijken? Er zijn genoeg redenen waarom kunstgras ideaal is voor in je tuin, op het terras of op het balkon. Ook Mia uit Wijchen zag de voordelen ervan in. Daarom belde ze Mastergrass op om een stuk kunstgras te laten leggen. Zo gezegd, zo gedaan.

Er ligt nu 30m2 kunstgras van het kunstgrassoort London bij Mia in de tuin. Dit is een populair kunstgrassoort uit onze collectie. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bekijk het hier. Er zit vast en zeker iets tussen wat aan jouw wensen voldoet.

Bij Mastergrass hanteren we verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: veel zelf doen of alles laten doen. Mia koos voor het startpakket. Dit houdt in dat Mia voor een vlakke ondergrond moest zorgen en dat de rest door ons is gedaan. Iedereen is anders en daar houden we graag rekening mee. Bekijk hier onze verschillende mogelijkheden.

Mia is erg blij met haar nieuwe kunstgazon in de tuin. Ze liet ons het volgende weten: “Heel mooi geworden, dankjewel!” Daar worden wij ook blij van. Heb je ook interesse in kunstgras? Neem contact met ons op voor meer informatie. Vraag ook vrijblijvend een offerte of stalen aan.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…