Kunstgras op je balkon.

Altijd al een mooie kunstgrasmat op jouw balkon willen hebben? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Bali
 42,00 per m²
De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.
Tokio
 39,00 per m²
Mooi donkere volle mat prijs-kwaliteit beste uit ons assortiment. Deze mat heeft een super luxe uitstraling.
Ibiza
 38,95 per m²
De Ibiza is een geweldige soort. Met een vezel van 40mm hoog ziet deze mat er uitermate natuurlijk uit.
Dubai
 36,00 per m²
De Dubai heeft een prachtige kleur groen. Is geschikt voor zeer intensief gebruik en heeft een hoogwaardige kwaliteit.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.
Paris
 31,95 per m²
De Paris is de zachtste mat van Mastergrass, heerlijk om met de blote voeten overheen te lopen.
Java
 27,50 per m²
Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
Barca
 27,00 per m²
De Barca is een prachtige mat in onze middenklasse en uniek dankzij een wat hogere bruine krulvezel.
Bangkok
 12,95 per m²
De Bangkok is onze prijsknaller De combinatie van deze krulvezels geven dit type een natuurlijke uitstraling.

Kunstgrasmat voor jouw balkon.

Heb je geen tuin maar een balkon en wil je toch graag genieten van een stukje groen in de buitenlucht? Dan biedt kunstgras dé uitkomst. Echt gras kan daar immers niet groeien, dus een mooie kunstgrasmat met een nét echte uitstraling is dan ideaal om toch aan die wens te kunnen voldoen. Wat belangrijk is bij de aanleg van kunstgras op het balkon, is met name dat de ondergrond egaal is en dat er een goede afvoer is voor het regenwater. Daarmee zorg je ervoor dat het water probleemloos kan weglopen en voorkom je dat het onder het kunstgras terechtkomt. In de meeste gevallen is de basis van een balkon al voldoende egaal omdat er vaak gebruikt wordt gemaakt van beton of tegels. Mocht dit bij jou nog niet het geval zijn, dan is dat dus stap één bij het aanleggen van kunstgras op jouw balkon. Voor een goede afwatering op balkons wordt doorgaans gebruikgemaakt van drainagetegels. Indien de ondergrond van jouw balkon al uit tegels bestaat, worden de drainagetegels daaroverheen geplaatst. Het is daarbij belangrijk dat de huidige tegels goed op elkaar aansluiten zodat de kunstgrasmat geen ongelijkheden gaat vertonen. Dit geldt ook voor wanneer jouw balkon een houten ondergrond heeft: zorg ervoor dat de ondergrond te allen tijde voldoende aansluitend is.

Kunstgrasmat op het balkon (laten) leggen

Een kunstgrasmat voor op het balkon gaat jou absoluut dat tuingevoel geven waar je naar op zoek bent. Het is dan uiteraard wel van belang dat het op de juiste manier wordt aangelegd. In principe is dit een klus die je zelf zou moeten kunnen klaren, zeker als je een beetje handig bent. Als je ervoor kiest om zelf de handen uit de mouwen te steken maar toch graag nog wat tips en tricks krijgt van een professional, dan staan we vanzelfsprekend voor jou klaar. Neem in dat geval even contact met ons op zodat wij je telefonisch of per e-mail van de juiste informatie kunnen voorzien. Indien je het toch een prettiger idee vindt dat de aanleg gebeurt door een ervaren specialist, dan kun je het kunstgras op jouw balkon laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. In dat geval ben je er altijd van verzekerd dat het kunstgras op jouw balkon op de juiste manier wordt aangelegd en daar heb je dan ook jaren plezier van!

Duurzaam en onderhoudsarm kunstgras voor balkon

Het voornaamste voordeel van kunstgras voor balkons is natuurlijk het feit dat je toch kunt genieten van een gazon, ondanks dat er geen echt gras op kan groeien. Maar daarnaast profiteer je ook direct van alle andere voordelen die kunstgras met zich meebrengt. Zo is het een duurzaam product dat nauwelijks onderhoud behoeft, is het nauwelijks van echt gras te onderscheiden en groeit er geen onkruid tussen het gras. Ook is het kunstgras UV bestendig, ideaal voor mensen met allergieën en kan er, afhankelijk van de grootte van jouw balkon, met gemak een zwembadje op worden geplaatst. Tot slot ligt het er 365 dagen per jaar netjes bij! Ben je overtuigd en wil je graag kunstgras voor op jouw balkon? Neem contact met ons op en laat je adviseren over de verschillende mogelijkheden. Hopelijk tot snel!

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid