Kunstgras voor sport & spel.

Wil je een sport of speeltuin aanleggen in jouw tuin? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Sporza
 32,50 per m²
Het type Sporza is het type dat wordt gebruikt in sportscholen. Door de krulvezel is er een goede demping aanwezig in de mat.
Barca
 27,00 per m²
Of het nu gaat om intensieve sportieve activiteiten of het verfraaien van je buitenruimte, Barca is zeer geschikt.
Playa
 22,50 per m²
De Playa is een sterk soort kunstgras en is de meest gebruikte soort bij sport en speelvelden. Dit type gras ligt bij alle basisscholen in Nederland.
Porto
 14,95 per m²
Wat Porto onderscheidt van andere kunstgrasmatten is niet alleen de prachtige uitstraling, maar ook de toegankelijkheid voor iedereen.

Kunstgras voor sport & spel in jouw tuin.

Wij hebben een breed assortiment aan grasmatten die geschikt zijn voor intensief gebruik. Hierin hebben we ook een uitgebreide keuze aan kleuren. Zo hebben wij voor elke sport de juiste mat ter beschikking. Voor een sport en spel veldje in de tuin adviseren wij altijd vrijblijvend en graag op locatie voor de juiste offerte. Wij werken met gecertificeerde producten zoals valdemping voor de kinderen met verschillende diktes voor de valhoogte.

Verder is de basislaag in jouw tuin belangrijk voor de drainage, wanneer wij langskomen voor advies op maat zullen wij monsters uit jouw tuin nemen en testen om te bekijken welke onderlaag wij het beste kunnen gebruiken voor de perfecte drainage onderbouw.

Door jarenlange ervaring in de aanleg van sportenvelden voor collega bedrijven zijn wij bij Mastergrass uiterst bekwaam een sportveld aan te leggen. Door de benodigde technieken voor een sportveld toe te passen op particuliere tuinen wordt uw sportveld technisch perfect aangelegd en heb je daar jarenlang veel plezier van.

Verder werken wij veel voor gemeentes en basisscholen. Hierbij zijn veel eisen voor o.a. valhoogte en veiligheid. Hiervoor hebben wij verschillende gecertificeerde producten zodat er altijd op een aantoonbare, verantwoordelijke & veilige manier gespeeld kan worden.

Voor elke sport is een andere mat het meest geschikt. Wij zullen jou adviseren welk type kunstgras het beste bij de sport past.

Filters.

Prijs
Prijs
Categorie
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid