Kunstgras op je terras.

Altijd al een mooie kunstgrasmat op jouw terras willen hebben? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Ibiza XXL
 49,95 per m²
Stap in de wereld van weelderige luxe met Ibiza XXL, het pronkstuk van ons assortiment kunstgras.
Dubai XL
 42,00 per m²
De Dubai XL is de absolute favoriet binnen het Mastergrass assortiment met een prachtige hoogte van 50 mm.
Ibiza
 38,95 per m²
De Ibiza is een prachtige lagere variant van de Ibiza XXL, een weelderige beleving van 45 mm hoog.
London
 37,00 per m²
De London is al jaren een goedlopende mat in ons assortiment. Destijds een voorloper en nog altijd een super mooie kwaliteit.
Dubai
 36,00 per m²
De Dubai is een prachtige luxe kwaliteit. Met een hoogte van 40 mm is dit de iets strakkere variant van onze Dubai XL.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is één van de favoriete kwaliteiten in het midden segment, mede door de natuurlijke uitstraling.
Paris
 31,95 per m²
De Paris brengt de rust van de natuur naar jouw tuin zonder veel onderhoud te vragen.
Java
 27,50 per m²
Java kunstgras is een super kwaliteit van 30 mm hoogte. De kortere vezels creëren een strakke en nette uitstraling.
Barca
 27,00 per m²
Of het nu gaat om intensieve sportieve activiteiten of het verfraaien van je buitenruimte, Barca is zeer geschikt.
Porto
 14,95 per m²
Wat Porto onderscheidt van andere kunstgrasmatten is niet alleen de prachtige uitstraling, maar ook de toegankelijkheid voor iedereen.

Kunstgrasmat voor jouw terras.

Een prachtig kunstgras terras is een echte upgrade van je tuin. En het zorgt er tegelijkertijd voor dat je tuin onderhoudsvriendelijker wordt. Daarmee sla je 2 vliegen in 1 klap. Wat wel belangrijk is, is dat de aanleg op de juiste manier gebeurd. Het laatste waar je op zit te wachten is frustratie omdat het aangelegde kunstgras niet strak erin ligt. Nee, je wilt er graag van genieten.

En dat kan dankzij de aanlegservice van Mastergrass. We zorgen ervoor dat er binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon op jouw terras ligt. En we hebben een uitgebreid assortiment aan kunstgrassoorten waar je uit kunt kiezen.

Aanlegservice voor terras

Gemak dient de mens. Dat is ook de reden dat veel mensen ervoor kiezen voor onze aanlegservice. Binnen 1 dagen leggen we een prachtige kunstgrasmat op het terras.

We doorlopen 6 stappen om ervoor te zorgen dat dit goed gebeurt. Want het aanleggen van kunstgras lijkt wellicht gemakkelijk, dat is het zeker niet. Het laatste wat je wilt is dat het kunstgras hobbelig wordt of dat het water niet goed wegloopt. Of dat de naden, mocht je meerdere kunstgrasmatten nodig hebben, niet goed aansluiten of loslaten. En je wilt natuurlijk ook dat het er jarenlang mooi uit blijft zien.

Kunstgras stalen aanvragen

Het is best lastig om via een website te bepalen welk type kunstgras je graag op het terras wil laten leggen. Daarom kun je bij ons stalen aanvragen of ons langs laten komen voor een bezichtiging. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want deze hangt niet alleen of van de prijs of het mooiste kunstgras. Nee we kijken ook naar hoe jij het terras benut. Wordt het intensief gebruikt of is het vooral esthetisch? Als we daar een goed beeld van hebben kunnen we jou het beste adviseren.

Filters.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Categorie
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid