Kunstgras op je terras.

Altijd al een mooie kunstgrasmat op jouw terras willen hebben? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Dubai XL
 42,00 per m²
De Dubai heeft een prachtige kleur groen. Deze mat is kwalitatief zeer hoogwaardig en dat straalt ie ook uit.
Ibiza
 38,95 per m²
De Ibiza is een geweldige soort. Met een vezel van 40mm hoog ziet deze mat er uitermate natuurlijk uit.
London
 37,00 per m²
De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
Dubai
 36,00 per m²
De Dubai heeft een prachtige kleur groen. Is geschikt voor zeer intensief gebruik en heeft een hoogwaardige kwaliteit.
Milaan
 34,95 per m²
De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.
Paris
 31,95 per m²
De Paris is de zachtste mat van Mastergrass, heerlijk om met de blote voeten overheen te lopen.
Java
 27,50 per m²
Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
Barca
 27,00 per m²
De Barca is een prachtige mat in onze middenklasse en uniek dankzij een wat hogere bruine krulvezel.
Porto
 14,95 per m²
Mastergrass is er ook voor de kleinere portemonnee. De Porto is een mooie, donkere mat voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Kunstgrasmat voor jouw terras.

Een prachtig kunstgras terras is een echte upgrade van je tuin. En het zorgt er tegelijkertijd voor dat je tuin onderhoudsvriendelijker wordt. Daarmee sla je 2 vliegen in 1 klap. Wat wel belangrijk is, is dat de aanleg op de juiste manier gebeurd. Het laatste waar je op zit te wachten is frustratie omdat het aangelegde kunstgras niet strak erin ligt. Nee, je wilt er graag van genieten.

En dat kan dankzij de aanlegservice van Mastergrass. We zorgen ervoor dat er binnen 14 dagen een prachtig kunstgazon op jouw terras ligt. En we hebben een uitgebreid assortiment aan kunstgrassoorten waar je uit kunt kiezen.

Aanlegservice voor terras

Gemak dient de mens. Dat is ook de reden dat veel mensen ervoor kiezen voor onze aanlegservice. Binnen 1 dagen leggen we een prachtige kunstgrasmat op het terras.

We doorlopen 6 stappen om ervoor te zorgen dat dit goed gebeurt. Want het aanleggen van kunstgras lijkt wellicht gemakkelijk, dat is het zeker niet. Het laatste wat je wilt is dat het kunstgras hobbelig wordt of dat het water niet goed wegloopt. Of dat de naden, mocht je meerdere kunstgrasmatten nodig hebben, niet goed aansluiten of loslaten. En je wilt natuurlijk ook dat het er jarenlang mooi uit blijft zien.

Kunstgras stalen aanvragen

Het is best lastig om via een website te bepalen welk type kunstgras je graag op het terras wil laten leggen. Daarom kun je bij ons stalen aanvragen of ons langs laten komen voor een bezichtiging. Wij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Want deze hangt niet alleen of van de prijs of het mooiste kunstgras. Nee we kijken ook naar hoe jij het terras benut. Wordt het intensief gebruikt of is het vooral esthetisch? Als we daar een goed beeld van hebben kunnen we jou het beste adviseren.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid