Kunstgras in de tuin.

Altijd al een mooie kunstgrasmat in jouw tuin willen hebben? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Ibiza XXL
 49,95 per m²
Stap in de wereld van weelderige luxe met Ibiza XXL, het pronkstuk van ons assortiment kunstgras.
Bali
 42,00 per m²
Maak kennis met een van onze bestverkochte kwaliteiten Bali, een weelderige kunstgrasmat met een indrukwekkende hoogte van 50 mm.
Dubai XL
 42,00 per m²
De Dubai XL is de absolute favoriet binnen het Mastergrass assortiment met een prachtige hoogte van 50 mm.
Ibiza
 38,95 per m²
De Ibiza is een prachtige lagere variant van de Ibiza XXL, een weelderige beleving van 45 mm hoog.
London
 37,00 per m²
De London is al jaren een goedlopende mat in ons assortiment. Destijds een voorloper en nog altijd een super mooie kwaliteit.
Dubai
 36,00 per m²
De Dubai is een prachtige luxe kwaliteit. Met een hoogte van 40 mm is dit de iets strakkere variant van onze Dubai XL.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is één van de favoriete kwaliteiten in het midden segment, mede door de natuurlijke uitstraling.
Paris
 31,95 per m²
De Paris brengt de rust van de natuur naar jouw tuin zonder veel onderhoud te vragen.
Java
 27,50 per m²
Java kunstgras is een super kwaliteit van 30 mm hoogte. De kortere vezels creëren een strakke en nette uitstraling.
Barca
 27,00 per m²
Of het nu gaat om intensieve sportieve activiteiten of het verfraaien van je buitenruimte, Barca is zeer geschikt.
Porto
 14,95 per m²
Wat Porto onderscheidt van andere kunstgrasmatten is niet alleen de prachtige uitstraling, maar ook de toegankelijkheid voor iedereen.
Bangkok
 12,95 per m²
De Bangkok is onze prijsknaller. De combinatie van deze krulvezels geven dit type een natuurlijke uitstraling.

Kunstgrasmat voor jouw tuin.

Overweeg je kunstgras in de tuin? Dan ben je niet de enige! Waar kunstgras vroeger met name voor sportvelden werd gebruikt, zagen we de populariteit van dit product de afgelopen jaren ook voor andere toepassingen flink stijgen. Balkons, terrassen en tuinen zijn steeds vaker het toneel voor een prachtig, nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgazon. Dat laatste is dan ook één van de redenen voor de stijgende populariteit van kunstgras in de tuin. Door de vele ontwikkelingen die kunstgras heeft doorgemaakt is het product vandaag de dag van dermate hoge kwaliteit, dat je goed moet kijken om het verschil met echt gras te kunnen waarnemen. Dit komt door de natuurechte combinatie van groentinten en de verschillende lengten van grassprieten die tegenwoordig gebruikt worden. Dit in combinatie met de andere voordelen die het biedt, maakt kunstgras een uitermate geschikt product voor in ieders tuin.

Kunstgrasmat voor in ieders tuin

Of je nu op jouw oude dag wil genieten van een altijd verzorgd gazon, een gezin heeft met kleine kinderen die graag buitenspelen, of een drukke baan heeft waardoor het onderhouden van echt gras een uitdaging is: een kunstgrasmat in de tuin is altijd een goed idee! Naast het feit dat het uiterlijke verschil met echt gras nihil is, brengt het namelijk nog een hoop andere voordelen met zich mee. Zo bespaar je veel tijd aan onderhoud en geniet je ondanks de minimale inspanningen, toch maximaal van een mooie, verzorgde tuin. Daarnaast hoef je je zich geen zorgen te maken over onkruid omdat dat simpelweg niet kan groeien tussen kunstgras. Het kunstgras van Mastergrass is UV bestendig, verkleurt niet en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien biedt ons assortiment een goede, kwalitatief hoogwaardige keuze voor iedere portemonnee. Je hebt al een prachtige kunstgrasmat voor € 14,95 per m2! Ook is kunstgras in de tuin eenvoudig zelf aan te leggen en is het uitermate geschikt voor mensen met hooikoorts of andere allergieën waardoor echt gras geen optie is. Tot slot is kunstgras dé uitkomst voor wie gebrek heeft aan zonlicht in de tuin. Want zonlicht of schaduw; zolang de ondergrond egaal is, kan dit product altijd en overal aangelegd worden.

De voordelen van kunstgras in uw tuin
Met de keuze voor kunstgras in jouw tuin, ben je dus verzekerd van jarenlang tuingenot. We benoemden de voordelen al even, maar zetten ze graag nog een keer voor je op een rijtje.

 • Geschikt voor iedereen
 • Nauwelijks van echt gras te onderscheiden
 • Onderhoudsarm en daardoor tijdbesparend
 • Geen last van onkruid
 • UV bestendig
 • Verkleurt niet
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Een kwalitatief hoogwaardig product voor elke portemonnee
 • Ideaal bij gebrek aan zonlicht in de tuin
 • Eenvoudig zelf aan te leggen
 • Uitermate geschikt bij hooikoorts of andere allergieën
 • Minimale inspanning, maximaal genot
Kunstgras in zakelijke tuinen

Als je het hebt over kunstgras in de tuin, denk je vaak aan de voor- of achtertuin aan huis. Maar ook voor bedrijven als hotels, kantoorgebouwen en restaurants is het niet onbelangrijk dat de tuin er netjes bij ligt. Een verzorgde uitstraling zal bij jouw gasten immers een goede indruk achterlaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onze zakelijke pagina zodat we jou vrijblijvend kunnen informeren.

Binnen 14 dagen kunstgras in uw tuin

Eén van de pluspunten van kunstgras in de tuin is het gemak waarmee je het zelf aanlegt. Toch kan het ook een keuze zijn om deze klus over te laten aan ervaren specialisten. In dat geval kan je gebruikmaken van onze aanlegservice. Hiermee bespaar je tijd en weet je zeker dat het goed gebeurt. Vaak zijn dit opdrachten waarop je door drukte lang moet wachten. Bij Mastergrass hechten we veel waarde aan de uiteindelijke tevredenheid van onze klant. Die waarborgen we niet alleen door kwaliteit in product en uitvoering te leveren, maar ook door snel te schakelen. Zodoende realiseren wij de aanleg van kunstgras in jouw tuin binnen 14 dagen en kun je dus binnen no-time genieten van jouw nieuwe kunstgazon. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte of stalen aan.

Filters.

Prijs
Prijs - slider
Prijs - inputs
Categorie
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid