Kunstgras in de tuin.

Altijd al een mooie kunstgrasmat in jouw tuin willen hebben? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Dubai XL
 42,00 per m²
De Dubai heeft een prachtige kleur groen. Deze mat is kwalitatief zeer hoogwaardig en dat straalt ie ook uit.
Bali
 42,00 per m²
De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.
Tokio
 39,00 per m²
Mooi donkere volle mat prijs-kwaliteit beste uit ons assortiment. Deze mat heeft een super luxe uitstraling.
Ibiza
 38,95 per m²
De Ibiza is een geweldige soort. Met een vezel van 40mm hoog ziet deze mat er uitermate natuurlijk uit.
London
 37,00 per m²
De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
Dubai
 36,00 per m²
De Dubai heeft een prachtige kleur groen. Is geschikt voor zeer intensief gebruik en heeft een hoogwaardige kwaliteit.
Milaan
 34,95 per m²
De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.
Paris
 31,95 per m²
De Paris is de zachtste mat van Mastergrass, heerlijk om met de blote voeten overheen te lopen.
Java
 27,50 per m²
Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
Barca
 27,00 per m²
De Barca is een prachtige mat in onze middenklasse en uniek dankzij een wat hogere bruine krulvezel.
Rio
 19,95 per m²
De Rio is een mat met een leuke prijs-kwaliteit verhouding en heeft een volle, natuurlijke kleur.
Porto
 14,95 per m²
Mastergrass is er ook voor de kleinere portemonnee. De Porto is een mooie, donkere mat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
Bangkok
 12,95 per m²
De Bangkok is onze prijsknaller De combinatie van deze krulvezels geven dit type een natuurlijke uitstraling.

Kunstgrasmat voor jouw tuin.

Overweeg je kunstgras in de tuin? Dan ben je niet de enige! Waar kunstgras vroeger met name voor sportvelden werd gebruikt, zagen we de populariteit van dit product de afgelopen jaren ook voor andere toepassingen flink stijgen. Balkons, terrassen en tuinen zijn steeds vaker het toneel voor een prachtig, nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgazon. Dat laatste is dan ook één van de redenen voor de stijgende populariteit van kunstgras in de tuin. Door de vele ontwikkelingen die kunstgras heeft doorgemaakt is het product vandaag de dag van dermate hoge kwaliteit, dat je goed moet kijken om het verschil met echt gras te kunnen waarnemen. Dit komt door de natuurechte combinatie van groentinten en de verschillende lengten van grassprieten die tegenwoordig gebruikt worden. Dit in combinatie met de andere voordelen die het biedt, maakt kunstgras een uitermate geschikt product voor in ieders tuin.

Kunstgrasmat voor in ieders tuin

Of je nu op jouw oude dag wil genieten van een altijd verzorgd gazon, een gezin heeft met kleine kinderen die graag buitenspelen, of een drukke baan heeft waardoor het onderhouden van echt gras een uitdaging is: een kunstgrasmat in de tuin is altijd een goed idee! Naast het feit dat het uiterlijke verschil met echt gras nihil is, brengt het namelijk nog een hoop andere voordelen met zich mee. Zo bespaar je veel tijd aan onderhoud en geniet je ondanks de minimale inspanningen, toch maximaal van een mooie, verzorgde tuin. Daarnaast hoef je je zich geen zorgen te maken over onkruid omdat dat simpelweg niet kan groeien tussen kunstgras. Het kunstgras van Mastergrass is UV bestendig, verkleurt niet en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien biedt ons assortiment een goede, kwalitatief hoogwaardige keuze voor iedere portemonnee. Je hebt al een prachtige kunstgrasmat voor € 14,95 per m2! Ook is kunstgras in de tuin eenvoudig zelf aan te leggen en is het uitermate geschikt voor mensen met hooikoorts of andere allergieën waardoor echt gras geen optie is. Tot slot is kunstgras dé uitkomst voor wie gebrek heeft aan zonlicht in de tuin. Want zonlicht of schaduw; zolang de ondergrond egaal is, kan dit product altijd en overal aangelegd worden.

De voordelen van kunstgras in uw tuin
Met de keuze voor kunstgras in jouw tuin, ben je dus verzekerd van jarenlang tuingenot. We benoemden de voordelen al even, maar zetten ze graag nog een keer voor je op een rijtje.

 • Geschikt voor iedereen
 • Nauwelijks van echt gras te onderscheiden
 • Onderhoudsarm en daardoor tijdbesparend
 • Geen last van onkruid
 • UV bestendig
 • Verkleurt niet
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Een kwalitatief hoogwaardig product voor elke portemonnee
 • Ideaal bij gebrek aan zonlicht in de tuin
 • Eenvoudig zelf aan te leggen
 • Uitermate geschikt bij hooikoorts of andere allergieën
 • Minimale inspanning, maximaal genot
Kunstgras in zakelijke tuinen

Als je het hebt over kunstgras in de tuin, denk je vaak aan de voor- of achtertuin aan huis. Maar ook voor bedrijven als hotels, kantoorgebouwen en restaurants is het niet onbelangrijk dat de tuin er netjes bij ligt. Een verzorgde uitstraling zal bij jouw gasten immers een goede indruk achterlaten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onze zakelijke pagina zodat we jou vrijblijvend kunnen informeren.

Binnen 14 dagen kunstgras in uw tuin

Eén van de pluspunten van kunstgras in de tuin is het gemak waarmee je het zelf aanlegt. Toch kan het ook een keuze zijn om deze klus over te laten aan ervaren specialisten. In dat geval kan je gebruikmaken van onze aanlegservice. Hiermee bespaar je tijd en weet je zeker dat het goed gebeurt. Vaak zijn dit opdrachten waarop je door drukte lang moet wachten. Bij Mastergrass hechten we veel waarde aan de uiteindelijke tevredenheid van onze klant. Die waarborgen we niet alleen door kwaliteit in product en uitvoering te leveren, maar ook door snel te schakelen. Zodoende realiseren wij de aanleg van kunstgras in jouw tuin binnen 14 dagen en kun je dus binnen no-time genieten van jouw nieuwe kunstgazon. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte of stalen aan.

Filters.

Prijs
Prijs
Categorie
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid