Kunstgras bij jouw zwembad.

Wil jij kunstgras rondom het zwembad in jouw tuin? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Bali
 42,00 per m²
Maak kennis met een van onze bestverkochte kwaliteiten Bali, een weelderige kunstgrasmat met een indrukwekkende hoogte van 50 mm.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is één van de favoriete kwaliteiten in het midden segment, mede door de natuurlijke uitstraling.
Barca
 27,00 per m²
Of het nu gaat om intensieve sportieve activiteiten of het verfraaien van je buitenruimte, Barca is zeer geschikt.
Bangkok
 12,95 per m²
De Bangkok is onze prijsknaller. De combinatie van deze krulvezels geven dit type een natuurlijke uitstraling.

Kunstgras rondom het zwembad in jouw tuin.

Voor het laten leggen van kunstgras op welke plek dan ook, zit je bij Mastergrass goed. Wij bieden een legservice aan voor zowel particuliere- als zakelijke doeleinden. Denk aan tuinen en balkons, maar ook aan sportvelden en terrassen. Kunstgras laten leggen door een professional neemt je een hoop tijd, maar ook zorgen uit handen. Zo weet je zeker dat wanneer je het kunstgras laat leggen door Mastergrass, er aan alle details wordt gedacht. Indien van toepassing beginnen we bij het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Vervolgens gaan we door met de aanleg van de ondergrond en het plakken en leggen van het kunstgras. Als je de juiste materialen hebt en het stappenplan goed opvolgt, kun je er ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Kies je er toch voor om dit aan ons over te laten, dan zorgen we ervoor dat jouw nieuwe kunstgazon er binnen 14 dagen na aanvraag bij ligt om door een ringetje te halen. De voordelen wanneer je jouw kunstgras door ons laat leggen:

  • Onzichtbare naden
  • Naden gelijmd met 2-componenten lijm
  • Precies insnijden
  • Goede verdeling van het instrooizand
  • 15 jaar garantie op onze werkzaamheden
Kunstgras aan laten leggen

We benoemden het al even: de keuze voor het laten leggen van kunstgras neemt je een tijdrovende klus uit handen én maakt dat er geen belangrijke stappen worden overgeslagen. Het zou zonde zijn als de aanleg niet goed gebeurt en er daardoor hobbels ontstaan of het water niet goed wegloopt. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om het kunstgras zo aan te leggen, dat aan dit soort details altijd wordt gedacht. Eén van die belangrijke stappen die een goede aanpak vereisen, is het afmallen en verdichten van de ondergrond van jouw tuin of de plek waar het kunstgras komt te liggen. Dit zorgt er namelijk voor dat de kunstgrasmatten egaal kunnen worden aangebracht. Het laten aanleggen van kunstgras door Mastergrass, dekt dit stuk meteen. Bovendien zorgen we er uiteraard voor dat je bent verzekerd van een professioneel stukje installatiewerk en bovenal van een stabiel en zeer strak aangelegd kunstgazon.

Kunstgras kopen en laten leggen

Kies je ervoor om jouw uitgekozen kunstgras te laten leggen door onze specialisten? Leuk! Wij zijn werkzaam in heel Nederland en in een groot deel van België, dus waar je ook woonachtig bent: wij komen jou graag van een prachtig kunstgazon voorzien. Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken. Hopelijk tot snel!

Filters.

Prijs
Prijs
Categorie
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid