Kunstgras bij jouw zwembad.

Wil jij kunstgras rondom het zwembad in jouw tuin? Mastergrass kan het sneller realiseren dan je wellicht kunt vermoeden: binnen 14 dagen.

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid
Zachtheid
Bali
 42,00 per m²
De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.
Tokio
 39,00 per m²
Mooi donkere volle mat prijs-kwaliteit beste uit ons assortiment. Deze mat heeft een super luxe uitstraling.
Amsterdam
 32,95 per m²
De Amsterdam is een mooie, frisse mat geproduceerd in Nederland. De Amsterdam voelt zacht aan en is geschikt voor elk doeleinde.
Milaan
 29,50 per m²
De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
Barca
 27,00 per m²
De Barca is een prachtige mat in onze middenklasse en uniek dankzij een wat hogere bruine krulvezel.
Rio
 19,95 per m²
De Rio is een mat met een leuke prijs-kwaliteit verhouding en heeft een volle, natuurlijke kleur.
Bangkok
 12,95 per m²
De Bangkok is onze prijsknaller De combinatie van deze krulvezels geven dit type een natuurlijke uitstraling.

Kunstgras rondom het zwembad in jouw tuin.

Voor het laten leggen van kunstgras op welke plek dan ook, zit u bij Mastergrass goed. Wij bieden een legservice aan voor zowel particuliere- als zakelijke doeleinden. Denk aan tuinen en balkons, maar ook aan sportvelden en terrassen. Kunstgras laten leggen door een professional neemt u een hoop tijd, maar ook zorgen uit handen. Zo weet u zeker dat wanneer u het kunstgras laat leggen door Mastergrass, er aan alle details wordt gedacht. Indien van toepassing beginnen we bij het verwijderen en afvoeren van het huidige gras. Vervolgens gaan we door met de aanleg van de ondergrond en het plakken en leggen van het kunstgras. Als u de juiste materialen heeft en het stappenplan goed opvolgt, kunt u er ook voor kiezen om het kunstgras zelf te leggen. Kiest u er toch voor om dit aan ons over te laten, dan zorgen we ervoor dat uw nieuwe kunstgazon er binnen 14 dagen na aanvraag bij ligt om door een ringetje te halen. De voordelen wanneer u uw kunstgras door ons laat leggen:

  • Onzichtbare naden
  • Naden gelijmd met 2-componenten lijm
  • Precies insnijden
  • Goede verdeling van het instrooizand
  • 15 jaar garantie op onze werkzaamheden

 

Kunstgras aan laten leggen

We benoemden het al even: de keuze voor het laten leggen van kunstgras neemt u een tijdrovende klus uit handen én maakt dat er geen belangrijke stappen worden overgeslagen. Het zou zonde zijn als de aanleg niet goed gebeurt en er daardoor hobbels ontstaan of het water niet goed wegloopt. Onze specialisten beschikken over de juiste kennis en ervaring om het kunstgras zo aan te leggen, dat aan dit soort details altijd wordt gedacht. Eén van die belangrijke stappen die een goede aanpak vereisen, is het afmallen en verdichten van de ondergrond van uw tuin of de plek waar het kunstgras komt te liggen. Dit zorgt er namelijk voor dat de kunstgrasmatten egaal kunnen worden aangebracht. Het laten aanleggen van kunstgras door Mastergrass, dekt dit stuk meteen. Bovendien zorgen we er uiteraard voor dat dat u verzekerd bent van een professioneel stukje installatiewerk en bovenal van een stabiel en zeer strak aangelegd kunstgazon.

Kunstgras kopen en laten leggen

Kiest u ervoor om uw uitgekozen kunstgras te laten leggen door onze specialisten? Leuk! Wij zijn werkzaam in heel Nederland en in een groot deel van België, dus waar u ook woonachtig bent: wij komen u graag van een prachtig kunstgazon voorzien. Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op zodat we uw wensen kunnen bespreken. Hopelijk tot snel!

Filters.

Prijs
Prijs
Toepassing
Grashoogte
Zachtheid