snelle levering
15 jaar garantie

Het wordt buiten sneller donker en de temperatuur daalt: de winter is in aantocht. Maar hoe zit het dan met kunstgras leggen? Gaan onze werkzaamheden gewoon door, zodat jij deze winter al kan genieten van een prachtig kunstgazon? Je leest het hier.

Kunstgras leggen in de winter: kan dat?

Het wordt buiten sneller donker en de temperatuur daalt: de winter is in aantocht. Maar hoe zit het dan met kunstgras leggen? Gaan onze werkzaamheden gewoon door, zodat jij deze winter al kan genieten van een prachtig kunstgazon? Je leest het hier.

Het is natuurlijk ideaal als jij komende wintermaanden kan genieten van een strak gazon. Of wil je eigenlijk in de winter al je tuin op orde hebben, zodat je bij de eerste lentezon in de tuin kan zitten? Dat snappen wij als geen ander. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor je: Mastergrass legt ook in de winter bij jou thuis een prachtig kunstgazon.

Mastergrass realiseert dus met veel plezier in de winter bij jou kunstgras in de tuin. Er zijn wel een paar dingen waarmee we rekening moeten houden:

  • Geen harde vorst: we moeten er wel rekening mee houden dat het niet hard vriest. Kunstgras leggen bij een beetje vorst, dat moet wel lukken. Maar bij harde vorst moeten wij onze werkzaamheden helaas uitstellen. Als de ondergrond bevroren is, dan is het lastig om dit te bewerken en te egaliseren. Mocht het nodig zijn om stukken kunstgras aan elkaar te lijmen, dan is het goed om te weten dat de temperatuur niet lager mag zijn dan vijf graden Celsius.
  • Geen regen: naast vorst is het ook belangrijk dat het niet regent. Dit kan natuurlijk ook in andere jaargetijden voorkomen. Als de grond te nat is, dan is de kans groter op verzakking. Ook bij het invegen van het kunstgras aan het eind van de rit, is het beter als het droog is.
  • Geen sneeuw: idem dito voor sneeuwval. Net als bij regen is het voor ons geen optie om kunstgras te leggen als het sneeuwt. Uiteraard laten wij tijdig weten als onze werkzaamheden gestaakt moeten worden.

 

kunstgras leggen in de winter

Kunstgras leggen in de winter is over het algemeen geen probleem bij Mastergrass. Er zijn dus een paar dingen om rekening mee te houden. Geen harde vorst en geen neerslag. Is dat niet aan de orde? Dan komen onze kunstgrasleggers met veel plezier bij je langs om een nieuw kunstgazon te leggen. Het is natuurlijk heerlijk als in de winter je tuin er mooi bij ligt. Bij Mastergrass is er veel mogelijk betreft het leggen van kunstgras. We bieden verschillende opties aan, afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Bekijk hier onze mogelijkheden.

ruim assortiment

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons kunstgras? Bekijk dan eens ons assortiment. Dit bestaat uit kunstgras in vele soorten en maten. Dikke kans dat er iets tussen zit wat aan jouw wensen voldoet. Vraag ook gratis stalen om ons kunstgras met eigen ogen van dichtbij te bekijken.

snelle service

Bij Mastergrass realiseren wij binnen 14 dagen jouw kunstgras in de tuin. Dat is vanaf het moment van aanvragen tot aan het opleveren. Bovendien krijg je tien jaar garantie op het kunstgras. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan! Heb je nog vragen over het leggen van kunstgras in de winter? Schroom niet en benader ons. Wij helpen je graag verder. Wij komen overigens graag bij je langs voor een vrijblijvende bezichtiging om persoonlijk advies te geven.

Heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Kunstgras: zelf leggen of door Mastergrass?

Kunstgras is ideaal voor op het gazon, het terras of op het balkon. De vraag is alleen wie het kunstgras aanlegt. Laat u het leggen door de kunstgrasleggers van Mastergrass of steekt u zelf de handen uit de mouwen? Als…

Kunstgras leggen: 9x geschikte ondergronden

Bij het aanleggen van mooi kunstgras is een goede ondergrond erg belangrijk. Ongelijkheden, verzakkingen en onkruid hoort natuurlijk niet bij uw gloednieuwe kunstgazon. Daarom hebben wij voor uw verschillende ondergronden op een rijtje gezet die geschikt zijn voor uw kunstgras.…

Onderhoud kunstgras: hoe doet u dat?

Het is ideaal dat onderhoud van kunstgras minimaal is. Zo hoeft u nooit meer te grasmaaien, te bemesten of te besproeien. Toch is het wel de bedoeling dat u uw kunstgras goed onderhoudt, zodat het langer meegaat. Wilt u meer…