De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor echt natuurgras. 

Kunstgras in Almere

Een prachtig project gerealiseerd in het voorjaar van 2020 in het mooie Almere.

De klant had last van engerlingen waardoor zijn natuurgras niet goed groeide en overal kale plekken zichtbaar waren. Hierdoor was kunstgras de perfecte oplossing.

De wens van de klant was het gehele project ontzorgen en alles duidelijk vermelden op factuur van een bedrijf. De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor echt natuurgras.

Wij kozen daarom voor de London, deze 47 mm hoge mat is het meest innovatieve product van Mastergrass en heeft door de nieuwe steektechniek een twist in de vezel. De mat heeft daardoor geen vleugrichting en ziet er van elke kant er even mooi uit.

Omdat de klant compleet ontzorgd wilde worden hebben wij onze aanlegservice compleet aangeboden. Dit begint bij het verwijderen van gras, bestaande onderbouw aanbrengen tot het installeren van kunstgras. Maar liefst 65 m2 totaal.

Zoals je ziet op de foto heeft dit gras als eindresultaat een erg natuurlijke uitstraling en zijn de naden volstrekt onzichtbaar. De klant was erg tevreden met het eindresultaat en raadt ons overal aan.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…