Een perfect gazon is de kers op de taart in je tuin. Kunstgras helpt daarbij, want dat blijft er altijd stralend uitzien. Om dat kunstgras te laten stralen, moet het wel strak worden aangelegd. Dat is nog niet zo makkelijk, maar gelukkig komt daar Mastergrass om de hoek kijken. Onze kunstgrasleggers leggen jouw strakke kunstgazon.

Zó legt Mastergrass een strak kunstgazon

Een perfect gazon is de kers op de taart in je tuin. Kunstgras helpt daarbij, want dat blijft er altijd stralend uitzien. Om dat kunstgras te laten stralen, moet het wel strak worden aangelegd. Dat is nog niet zo makkelijk, maar gelukkig komt daar Mastergrass om de hoek kijken. Onze kunstgrasleggers leggen jouw strakke kunstgazon. Lees hier ons geheim van een strak kunstgazon.

Kunstgras leggen lijkt misschien een makkie, maar daar komt toch het een en ander bij kijken. Het is belangrijk om dit secuur te doen, want anders is je kunstgazon niet zo strak zoals je zou willen. Dat wil je voorkomen, dus daarom leggen wij graag aan je uit waar Mastergrass overal over nadenkt bij het leggen van kunstgras. Wij delen graag met jou ons geheim.

Wat gebruikt Mastergrass?

Een strak kunstgazon komt niet zomaar aanwaaien. Onze kunstgrasleggers kunnen de handen uit de mouwen steken voor je, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Toch raden wij je aan om dit te laten doen door professionals. De kunstgrasleggers van Mastergrass bijvoorbeeld. Als onze leggers op pad gaan, nemen ze het een en ander mee om jouw strakke kunstgazon te realiseren. Wij geven je graag een kijkje achter onze schermen. Bij het leggen van een strak kunstgazon neemt Mastergrass het volgende mee:

  • Een kruiwagen en schep om zand te vervoeren en het zand eruit te scheppen.
  • Een hark om met de achterkant de grond te egaliseren.
  • Bestratingszand om op de ondergrond aan te brengen.
  • Een wals om het zandbed aan te drukken.
  • Een stabilisatiedoek voor over het zandbed.
  • Kunstgras om aan te leggen.
  • Stanleymes om het kunstgras op maat te snijden.
  • Lijm om het kunstgras aan elkaar te lijmen.
  • Kunstgrashaken om het kunstgras vast te leggen.
  • Bezem om het kunstgras op te borstelen.

Dat is een hele lijst met spullen, maar het voordeel is dat Mastergrass dit allemaal voor je regelt. Stap voor stap zorgen wij ervoor dat jouw strakke kunstgazon werkelijkheid wordt. Je hoeft gelukkig zelf nergens over na te denken. Reden genoeg om het leggen van je nieuwe kunstgazon over te laten aan onze kunstgrasleggers van Mastergrass. Hier vind je onze aanpak op het moment dat we kunstgras gaan leggen.

Vlakke ondergrond

Wij geven je graag meer informatie over belangrijke dingen om rekening mee te houden bij het leggen van een strak kunstgazon. Het proces voordat je het kunstgras gaat leggen, is heel erg belangrijk. Dit is namelijk bepalend voor de strakheid van het kunstgazon. Is de ondergrond niet vlak? Dan is het kunstgras ook niet vlak. Het kunstgras neemt namelijk de vorm aan van de ondergrond. Het is dus belangrijk dat deze piekfijn in orde is. Gelukkig hebben onze kunstgrasleggers genoeg ervaring met het leggen van een strak kunstgazon, dus deze klus kun je gerust aan hen overlaten.

Strak kunstgras leggen

Als de ondergrond in orde is, dan is het tijd om het kunstgras te leggen. Het is hierbij net zo belangrijk om secuur te werk te gaan. De kunstgrasmat moet strak worden gelegd om deze vervolgens goed vast te leggen. Een taak die onze kunstgrasleggers als geen ander uitvoeren. Voor een strak kunstgazon ben je bij Mastergrass aan het juiste adres. strak kunstgazon door mastergrass Als je het niet ziet zitten om met eigen handen een nieuw kunstgazon te realiseren, dan is het mogelijk om dit te laten doen door Mastergrass. Wij sturen graag onze ervaren kunstgrasleggers naar je toe om jouw super strakke kunstgras te leggen in de tuin. Zij weten als geen ander hoe ze dit voor elkaar krijgen. Overigens is Mastergrass in het bezit van een graszodensnijder. Dit is een handig apparaat om je oude gazon vliegensvlug te verwijderen. Hierdoor kan het kunstgras snel en strak gelegd worden. Ben je overtuigd en wil je Mastergrass bij jou thuis aan de slag zien? Plan dan een afspraak in voor een vrijblijvende bezichtiging.

Kortom: er komt het een en ander kijken bij het leggen van een strak kunstgazon. Van de ondergrond tot het leggen van kunstgras: voor een strak resultaat houd je rekening met de ondergrond en het leggen van het kunstgras. Gelukkig doet Mastergrass dit graag voor je. Wil je meer weten over het leggen van kunstgras door Mastergrass of heb je andere vragen over ons kunstgras? Neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.

Heb je persoonlijk advies nodig?

Vraag het Niels!

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Kunstgras: zelf leggen of door Mastergrass?

Kunstgras is ideaal voor op het gazon, het terras of op het balkon. De vraag is alleen wie het kunstgras aanlegt. Laat u het leggen door de kunstgrasleggers van Mastergrass of steekt u zelf de handen uit de mouwen? Als…

Kunstgras leggen: 9x geschikte ondergronden

Bij het aanleggen van mooi kunstgras is een goede ondergrond erg belangrijk. Ongelijkheden, verzakkingen en onkruid hoort natuurlijk niet bij uw gloednieuwe kunstgazon. Daarom hebben wij voor uw verschillende ondergronden op een rijtje gezet die geschikt zijn voor uw kunstgras.…

Onderhoud kunstgras: hoe doet u dat?

Het is ideaal dat onderhoud van kunstgras minimaal is. Zo hoeft u nooit meer te grasmaaien, te bemesten of te besproeien. Toch is het wel de bedoeling dat u uw kunstgras goed onderhoudt, zodat het langer meegaat. Wilt u meer…