Kunstgrasproject in Amsterdam

Bij Monique in Amsterdam ligt sinds kort een mooi stuk kunstgras dat met veel plezier is gelegd door de kunstgrasleggers van Mastergrass. Gelukkig is Monique zeer te spreken over het resultaat. Benieuwd naar dit project? Lees dan snel verder.

Kunstgras is een ideale oplossing als je weinig onderhoud wil aan je gazon, maar dat het er wel altijd keurig bij ligt. Daar dacht Monique uit Amsterdam hetzelfde over, dus vertrok Mastergrass naar onze hoofdstad om haar tuin te voorzien van kunstgras.

Monique koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles wordt geregeld door Mastergrass. Ook het oude gazon van Monique hebben onze ervaren kunstgrasleggers weggewerkt. Wij hanteren nog een aantal andere opties betreft het leggen van kunstgras. Afhankelijk van jouw wensen kies je welke optie het meest geschikt is. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie hierover.

In de tuin van Monique ligt nu 22m2 van het kunstgrassoort London, een populaire uit onze collectie. Monique is gelukkig erg tevreden over het resultaat. Ze liet ons namelijk het volgende weten: “Heel mooi gedaan, dankjewel!” Bekijk op de foto’s de tuin vóór het bezoek van Mastergrass en het resultaat erna. Dat ziet er goed uit, toch?

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25