Kunstgrasproject in Den Bosch

David uit Den Bosch wilde graag zijn tuin een make-over geven door kunstgras aan te leggen. Dat is geen probleem, want Mastergrass regelt dat. Met succes, want David was zeer tevreden over zijn nieuwe kunstgazon. “We zijn erg blij met het eindresultaat, netjes werk.”

David uit Den Bosch koos voor het kunstgrastype ‘Java’ uit onze collectie. Dit kunstgrassoort is erg sterk. Door de twist in de vezel ziet dit kunstgras er van elke kant hetzelfde uit. De tuin van David is nu voorzien van 75m2 kunstgras. Hij koos voor het pakket ‘start’. Dit houdt in dat de klant zorgt voor een vlakke ondergrond. De rest regelen de kunstgrasleggers van Mastergrass voor je.

Op de foto hierboven zie je hoe de tuin er vóór de make-over uitzag en hoe het er nu uitziet. Dat ziet er prachtig uit, toch? Gelukkig vindt David dat ook. “Wij zijn erg blij met het eindresultaat, netjes werk.” Het voordeel van kunstgras: dit kunstgras blijft er jarenlang zo mooi uitzien. Wil jij ook kunstgras in de tuin laten leggen? Wij komen veel in Den Bosch om kunstgras te leggen. Neem contact op met ons.

kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten regio Den Bosch


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25