Kunstgras in Den Bosch

Daphne Huskens was toe aan een make-over in haar tuin en koos ervoor om kunstgras van Mastergrass te laten leggen op haar gazon. Haar tuin straalt weer en ze heeft zeker geen spijt van deze keuze. “Netjes eindresultaat, super!”

In de tuin van Daphne Huskens in Den Bosch hebben onze kunstgrasleggers van Mastergrass met veel plezier mooi kunstgras gelegd. Kunstgras was voor haar de ideale optie, omdat het onderhoud minimaal is en het precies lijkt op ‘echt’ gras. Daarnaast gaat het kunstgras jarenlang mee en heeft ze geen last meer van pollen in de lucht.

De keuze is reuze wat betreft soorten kunstgras bij Mastergrass. Daphne koos voor het kunstgras Amsterdam uit onze collectie. Maar liefst 28m2 kunstgras ligt er nu bij haar in de tuin. Daphne is zeer tevreden over het eindresultaat. Dit liet ze namelijk aan ons weten, nadat haar nieuwe kunstgazon was gelegd: “Netjes eindresultaat, super!” Dat horen wij natuurlijk graag. Wij wensen Daphne ontzettend veel plezier met haar kersverse kunstgazon.

Op de foto hierboven is het eindresultaat te zien van het kunstgrasproject in Den Bosch bij Daphne. Dat ziet er goed uit toch! Heb jij ook interesse in kunstgras en kom je uit de regio Den Bosch? Neem gerust contact op met ons.

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten

Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25