Kunstgrasproject in Groesbeek

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Groesbeek om de tuin van de familie Zwitzerloot te voorzien van kunstgras. De familie is er erg tevreden over. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van deze familie.

Bij de familie Zwitserloot uit Groesbeek is maar liefst 133m2 kunstgras aangelegd van het kunstgrassoort Londen. Dit is een populaire soort uit de collectie van Mastergrass. Het heeft een mooie uitstraling en kan tegen een stootje. Bekijk deze pagina om ons hele assortiment te bekijken.

De familie koos voor het complete pakket betreft het aanleggen van kunstgras. Dit houdt in dat de familie alleen maar hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter, zodat onze kunstgrasleggers zonder problemen aan de slag konden. Mastergrass kent nog de andere pakketten ‘start’, ‘basis’ en ‘uitgebreid’. Daarnaast is het mogelijk om alleen kunstgras te laten leveren door ons. Laat jouw voorkeuren weten aan ons en dan kijken we welk pakket het beste bij je past.

Het eindresultaat mag er zijn in Groesbeek. Ook de familie was te spreken over hun gloednieuwe kunstgazon. “De tuin is prachtig aangelegd, we zijn er erg blij mee!” Tevreden klanten: daar doen we het voor. Komen we binnenkort ook bij je of jullie langs in omgeving Nijmegen om kunstgras te leggen?

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25