Kunstgras in Hengelo

In Hengelo hebben wij in augustus 2020 dit prachtige project opgeleverd.

De klant wilde een onderhoudsvriendelijkere tuin die niet minder natuurlijk zou ogen. Samen kozen we ervoor om de Londen te installeren, deze topper uit het Mastergrass assortiment heeft een ontzettend natuurlijke uitstraling en ziet er door de gebruikte steektechniek vanaf elke kant hetzelfde uit

Zoals te zien op de foto’s was dit geen recht toe, recht aan tuin en was kundige precisie nodig om het kunstgras netjes te installeren langs alle schuine stukken en hoekjes die deze tuin had.

Door het aanlegservice compleet pakket aan te bieden konden we de tuin zo net mogelijk opleveren, met oog voor de kleinste details. Een mooi project, met een fantastisch resultaat en een zeer tevreden klant.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten

Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25