Kunstgrasproject in Huissen

In Huissen was het laatst een mooie dag, want onze kunstgrasleggers van Mastergrass kwamen op bezoek bij de familie Heumen om hun tuin te voorzien van kunstgras. Het resultaat mag er wezen en dat vond de familie ook. “Prachtig resultaat.”

In Huissen ligt bij de familie Heumen prachtig kunstgras in de tuin. De familie koos voor het kunstgrassoort London. Dit is innovatief kunstgras met een prachtige uitstraling. Overigens een populaire uit onze collectie. Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk dan deze pagina.

Er ligt maar liefst 55m2 kunstgras London in de tuin. De familie Heumen koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat zij alleen hoefden te zorgen voor een doorgang naar de tuin van 90 centimeter. De rest hebben onze kunstgrasleggers voor ze gedaan. Zelfs het oude gazon is door Mastergrass weggewerkt. Ideaal toch? Als je zelf ook de handen uit de mouwen wil steken, is dat geen probleem. Geef je voorkeuren aan en wij kijken welk pakket het beste bij je past.

De familie is meer dan tevreden met het resultaat. “Prachtig resultaat” lieten zij aan ons weten. Kunstgras biedt uitkomst als je zo min mogelijk onderhoud wil hebben aan je tuin, geen last wil hebben van pollen of gewoon een superstrak kunstgazon wil. Meer informatie over kunstgras? Neem gerust contact met ons op of bekijk de website.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25