Kunstgras in Maarheeze

Kunstgras is makkelijk in onderhoud, blijft altijd mooi én lijkt precies op ‘echt’ gras. Ideaal dus om in je tuin te leggen. Dat was precies de reden waarom Dirk uit Maarheeze Mastergrass belde. Al snel waren wij ter plaatse om een mooi stuk kunstgras te leggen in de tuin van Dirk.

Niet alleen Dirk is blij met het gloednieuwe kunstgazon, maar ook de kinderen van Dirk kunnen weer volop spelen in de tuin. Van de glijbaan tot het zwembadje: alles kan op hun gloednieuwe kunstgras. “Echt geweldig geworden!”, zei Dirk tegen ons na afloop.

Er ligt nu 35m2 kunstgras in de tuin van het kunstgrassoort Tokio. Dit kunstgras is een combinatie van een rechte vezel met een bruine gekrulde vezel, waardoor het een natuurlijke uitstraling heeft. Meer weten over dit kunstgrassoort? Bekijk dan deze pagina.

Dirk koos voor het uitgebreide pakket, dus hij kon lekker vanuit zijn luie stoel kijken hoe onze kunstgrasleggers de klus klaarde. Van het inrijden van het granulaat tot aan het opborstelen van het kunstgras. Wij hanteren verschillende opties voor het leggen van kunstgras: veel zelf doen of alles laten doen door Mastergrass. Geef jouw voorkeuren door en dan kijken we samen naar de meest geschikte optie.

kunstgras tokio

tokio

Door de combinatie van een rechte vezel met een bruine gekrulde vezel krijgt de Tokio een natuurlijke uitstraling.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25