Kunstgrasproject in Oss

Marjolein uit Oss is zeer tevreden over haar nieuwe kunstgras in de tuin én over onze kunstgrasgrasleggers. De klus was zo geklaard, zodat haar kinderen en kat snel konden spelen op het nieuwe kunstgazon. Lees hieronder meer over dit project.

Onze kunstgrasleggers vertrokken naar Oss om de tuin van Marjolein te voorzien van nieuw kunstgras. Ook haar kinderen en kat waren er blij mee, zodat ze er heerlijk op konden spelen. Marjolein was erg tevreden: “Ik ben superblij met het resultaat. Het personeel was zeer professioneel. De kunstgrasleggers waren een superduo!” Ook was ze erg verrast over het tempo van het kunstgras leggen.

Er ligt nu 40m2 kunstgras van het kunstgrassoort Milaan bij Marjolein in de tuin. Dit is een mooie mat met een unieke groene kleur die erg natuurlijk is. Daarnaast kan het tegen een stootje, wat natuurlijk fijn is als er kinderen op spelen.

Marjolein koos voor het uitgebreid pakket. Ze hoefde alleen een doorgang naar de tuin te maken van 90 cm. Mastergrass kent verschillende mogelijkheden wat betreft het leggen van kunstgras. Dit is af te stemmen op je eigen wensen. Meer weten? Ook kunstgras laten leggen in Oss? Wij staan voor je klaar. Uiteraard ook bij vragen mocht je deze hebben.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25