Kunstgrasproject in  Valkenswaard

Ad Collendurg uit Valkenswaard wilde zijn tuin opfleuren met kunstgras, dus klopte hij aan bij Mastergrass. Dat was voor ons geen enkel probleem natuurlijk, dus voordat hij het wist lag er een gloednieuw kunstgazon in zijn tuin. Lees hieronder voor welk kunstgrassoort hij heeft gekozen en wat hij ervan vindt!

Zoals je ziet op de foto hierboven, heeft Ad nu een prachtig stuk kunstgras in zijn tuin liggen. Je ziet goed hoe het er van tevoren uitzag en het eindresultaat. De tegels om het kunstgras heen, zorgen voor een prachtig aanzicht. Ad is er ook zeer tevreden mee. “Echt heel erg mooi gedaan!” Tevreden klanten: daar doen wij het voor.

Ad koos voor het de populaire kunstgrassoort ‘London’. Van dit kunstgras hebben wij maar liefst 29m2 gelegd in zijn tuin. Ad koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de klant voor een doorgang van 90cm zorgt en dat de kunstgrasleggers van Mastergrass de rest regelen. Bij ons is het ook mogelijk om te kiezen voor het ‘start pakket’, het ‘basispakket’ of het ‘complete pakket’.

Bij Mastergrass krijg je acht jaar garantie op je kunstgras en binnen 14 dagen is alles voor je geregeld. Heb je nog andere vragen betreft kunstgras of het aanleggen ervan? Neem dan gerust eens contact met ons op en wellicht dat we snel kunstgras komen leggen in Valkenswaard.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type London


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25