Kunstgrasproject in Maastricht

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Maastricht om bij Rick Moenen een prachtig stuk kunstgras te leggen in zijn tuin. Dat was voor ons geen probleem natuurlijk, dus in een mum van tijd was het geregeld. Lees hieronder over de tevredenheid van Rick.

Rick Moenen uit Maastricht wilde graag kunstgras in zijn tuin, dus dat hebben wij van Mastergrass natuurlijk geregeld. 30m2 aan kunstgras van de kunstgrassoort ‘Londen’ is in zijn tuin gelegd. De Londen is overigens een van de populairste kunstgrassoorten uit onze collectie.

Rick koos voor het complete pakket, dus wij hebben alles van het begin tot het eind voor hem geregeld. Ideaal dus! Op de foto’s hierboven zie je hoe de tuin vóór het kunstgras er uitzag en hoe deze er nu uitziet. Dat is niet verkeerd, toch? Dat vond Rick ook niet. “We zijn superblij met het eindresultaat.” Dat horen wij graag natuurlijk.

Kunstgras is het overwegen waard als je tuin een upgrade nodig heeft of als je dat grasmaaien zat bent. Kunstgras blijft er overigens jarenlang goed uitzien. Heb je nog meer vragen over kunstgras of het aanleggen hiervan? Neem gerust contact op met ons. Wij helpen je graag.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten type London


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25