Kunstgrasproject in Halsteren

Onze kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Halsteren om bij de familie Oosdijk kunstgras aan te leggen. “Echt heel mooi geworden, dankjewel!” Meer weten over dit project en benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.

Kunstgras is de ideale oplossing als je een hekel hebt aan pollen in de lucht of aan het gras onderhouden. Je hoeft er nauwelijks naar om te kijken en toch ligt je gazon er altijd goed bij. Daar dacht de familie Oosdijk hetzelfde over en daarom vertrokken wij naar Halsteren om daar een kunstgazon te leggen.

Het resultaat mag er zijn. Er ligt nu maar liefst 22m2 kunstgras bij de familie van het kunstgrassoort Java. Dit is zeer gangbaar kunstgras met een twist in de vezel, waardoor de mat er van elke kant hetzelfde uitziet. De familie Oosdijk koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat Mastergrass alles voor je regelt. Je hoeft zelf alleen te zorgen voor een vrije doorgang voor onze kunstgrasleggers. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Wil je weten welke dit zijn? Bekijk dan onze pakketten.

De familie Oosdijk is erg tevreden met het resultaat. Ze lieten ons het volgende weten na afloop: “Echt heel mooi geworden, dankjewel!” Het resultaat mag er wezen, zoals je ziet op de afbeeldingen. Overweeg je ook om kunstgras aan te laten leggen? Neem gerust contact op met ons.

kunstgras java

java

Door de twist in de vezel ziet deze mat er van elke kant hetzelfde uit en is deze super sterk. De Java is geschikt voor elk doeleinde.
uitstraling
intensief
€ 27,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten met type Java


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25