Kunstgrasproject in Roosendaal

Robert Cornelissen uit Roosendaal wilde graag kunstgras in zijn tuin. De kunstgrasleggers van Mastergrass hebben een mooi stuk aangelegd. Ook de zoon van Robert is er blij mee. “Yes, een voetbalveld in de tuin!”

Er ligt maar liefst 131m2 kunstgras van het kunstgrassoort Milaan bij de familie Cornelissen in de tuin. Dat is kunstgras met een unieke groene kleur die erg natuurlijk oogt. Het is een mooi gazon geworden en gelukkig is de zoon des huizes er ook blij mee. “Yes, een voetbalveld in de tuin!” Dat stuk kunstgazon is zeker geschikt op een balletje op te trappen.

De familie Cornelissen koos voor het uitgebreide pakket. Dit houdt in dat de familie moest zorgen voor een doorgang en de ondergrond van het gazon gereed moest maken om kunstgras op te leggen. Mastergrass hanteert verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Informeer dan naar de mogelijkheden?

Kunstgras is ideaal als je gras wil dat er altijd mooi bij ligt en waar je nauwelijks naar om hoeft te kijken. Dat regelen wij graag voor je, dus neem gerust contact met ons op voor vragen of informatie over het aanleggen van kunstgras. Neem ook eens een kijkje op onze website. Wellicht dat we binnenkort bij jullie in Roosendaal kunstgras mogen leggen.

kunstgras milaan

milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.
uitstraling
intensief
€ 32,50 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25