Kunstgrasproject in Nistelrode

Mastergrass werd opgeroepen om in het Noord-Brabantse Nistelrode kunstgras te leggen van het kunstgrassoort Amsterdam. Het resultaat mag er zijn. Benieuwd naar de ‘before’ en ‘after’? Lees dan verder.

Bij Paul in Nistelrode ligt nu een mooi stuk kunstgras, zodat hij optimaal kan genieten van zijn tuin. De zithoek is nu omringd met kunstgras van het kunstgrassoort Amsterdam. Dit is natuurlijk ogend kunstgras door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezel. Er ligt nu 48m2 Amsterdam bij Paul in de achtertuin.

Paul koos voor het uitgebreide pakket, wat inhoudt dat hij alleen hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest heeft Mastergrass voor hem geregeld. Benieuwd naar onze mogelijkheden betreft het leggen van kunstgras? Bekijk dan deze pagina. Bij Mastergrass vinden we de voorkeuren van onze klanten erg belangrijk, dus kijken we altijd samen welke optie het beste overeenkomt met je wensen.

Kunstgras is modern, mooi, makkelijk in onderhoud en lijkt sprekend op natuurlijk gras. Kortom: waar wacht je nog op? Neem gerust contact met ons op voor vragen over het leggen van kunstgras. Kijk ook eens rond op onze website. Klik bijvoorbeeld op deze pagina om ons assortiment te bekijken.

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25