Kunstgrasproject in Oss

In Oss ligt op dit moment een prachtig stuk kunstgras in de tuin van Isha dankzij Mastergrass. In combinatie met de tegels in haar achtertuin ziet het er stralend uit. Benieuwd naar dit kunstgrasproject? Lees dan snel verder.

Isha uit Oss kan weer volop genieten van haar achtertuin. Kunstgras fleurt je tuin op en dat doet het ook bij Isha. Binnen de kortste keren kwam Mastergrass bij haar langs om kunstgras te leggen. Ze is er erg over te spreken. “Fijn dat het zo snel gerealiseerd kon worden!” Vanuit haar loungehoek kijkt ze nu recht op haar gloednieuwe kunstgazon.

Isha haar voorkeur ging uit naar het kunstgrassoort Amsterdam. Dit is natuurlijk ogend kunstgras door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels, zoals je ziet op de foto hieronder. Er ligt maar liefst 14,5m2 van dit kunstgras in haar tuin.

Bij Mastergrass geef je je eigen wensen door en dan kijken we samen wat er mogelijk is. Dit geldt ook voor het leggen van kunstgras. Wil je veel zelf doen? Of juist niet? Dat kan, want wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras. Isha koos voor het complete pakket, dus ze kon lekker vanuit haar luie stoel toekijken. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden.

kunstgras amsterdam

amsterdam

De Amsterdam oogt zeer natuurlijk door de combinatie van olijf- en appelgroene krulvezels.
uitstraling
intensief
€ 27,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25