Kunstgrasproject in Puurs

Op een bewolkte dag vertrokken onze kunstgrasleggers naar het Vlaamse Puurs om Guide te verblijden met een gloednieuw kunstgazon. Ben je benieuwd naar welk kunstgrassoort is gelegd en met welk pakket? Lees het hier.

Puurs in België is een kunstgazon rijker. Guido Meas heeft 100m2 van het kunstgrassoort London laten leggen in zijn tuin. Dit is het meest innovatieve kunstgrasproduct uit onze collectie. Dit komt door het hoge aantal steken en de bruin gekrulde vezel. Benieuwd naar ons volledig assortiment? Bekijk het hier. Er zit vast en zeker iets voor je tussen.

Guido koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles door onze kunstgrasleggers is gedaan. Ideaal als dit karweitje niet voor jou is weggelegd. Geef je wensen door en wij kijken wat er mogelijk is betreft het leggen van kunstgras. Hierin hanteren we verschillende opties. Bekijk de volgende pagina voor meer informatie hierover. 

Wij worden blij als onze klanten blij zijn met hun gloednieuwe kunstgras. Dat was deze keer ook het geval, want Guido liet het volgende aan ons weten: “We zijn zeer content!” Daar doen we het voor natuurlijk. Wil jij ook kunstgras in je tuin of heb je nog vragen over kunstgras? Neem dan gerust contact op met ons.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25