Kunstgrasproject in Teuge (Apeldoorn)

De familie van Os uit Teuge heeft een gloednieuw kunstgazon in de tuin liggen. Onze kunstgrasleggers zijn met veel plezier te werk gegaan en het resultaat mag er zijn. “Prachtig! Hier word ik nou helemaal gelukkig van.”

Bij de familie van Os uit Teuge ligt op het moment 29m2 van het kunstgrassoort London in de tuin. Dit is een populaire kunstgrassoort uit onze collectie. Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk hier ons volledige assortiment.

Bij Mastergrass hanteren we vier opties betreft het leggen van kunstgras. Veel zelf doen of toch liever het werk overlaten aan onze kunstgrasleggers. De familie van Os koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles door Mastergrass is gedaan. De familie hoefde alleen te zorgen voor en vrije doorgang. Benieuwd naar de andere opties die wij hanteren? Klik dan hier: https://mastergrass.nl/kunstgras-leggen/

De familie is zeer te spreken over het eindresultaat. “Prachtig! Hier word ik nou helemaal gelukkig van.” Daar worden wij ook gelukkig van als we dat horen. Wil je ook kunstgras in je tuin? We leggen regelmatig kunstgras in de regio Apeldoorn. Neem contact op met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

kunstgras london

london

De London is het meest innovatieve kunstgras product wat er momenteel te krijgen is. Dit type Kunstgras heeft een hoge aantal steken en een bruin gekrulde vezel.
uitstraling
intensief
€ 35,00 per m²

Wat klanten van ons vinden?

Bekijk alle reviews

Recente kunstgras projecten


Vrijblijvende bezichtiging?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken welke kunstgras soort het beste geschikt is op basis van uw wensen. Uiteraard beantwoorden we dan ook graag al uw vragen. Neem snel contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

info@mastergrass.nl | 0412 – 70 05 25