In Cardier en Keer in het zuiden van Nederland ligt een prachtig stuk kunstgras bij de familie Schiffers. In de tuin kan weer volop gespeeld worden door de kinderen.

Kunstgrasproject in Cadier en Keer

In Cadier en Keer in het zuiden van Nederland ligt een prachtig stuk kunstgras bij de familie Schiffers. In de tuin kan weer volop gespeeld worden door de kinderen. 

Heb je kinderen die in de tuin spelen? Dan is het ideaal om een kunstgazon te hebben. Kunstgras kan namelijk tegen een stootje en blijft er altijd prachtig uitzien. De familie Schiffers zag er ook de voordelen van in en schakelde Mastergrass in om kunstgras te leggen. Het resultaat mag er zijn.

Er ligt 130m2 van het kunstgrassoort Bali in de tuin. Dit is een sterke kunstgrasmat, waar de kinderen veilig en fijn op kunnen spelen. Daarnaast is de uitstraling mooi door de nieuwe vezeltechnieken. Meer weten over dit kunstgrassoort? Bekijk dan deze pagina. De familie koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat onze ervaren kunstgrasleggers alles van het begin tot eind geregeld hebben. Wij hanteren verschillende opties betreft het leggen van kunstgras: van veel zelf doen tot alles laten doen. Geef jouw voorkeuren aan ons door en dan kijken we welk pakket hier het beste bij past.

De familie Schiffers is zeer tevreden. “Prachtig geworden, super!” Dat horen wij natuurlijk graag. De familie kan nu volop genieten van hun gloednieuwe kunstgazon. Woon je in de (omgeving van) Maastricht en wil je graag kunstgras laten leggen? Wij leggen binnen 14 dagen.

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken waardoor de uitstraling fantastisch is.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…