Donny en Marco uit De Lutte wilden graag een mooie kunstgrasmat in hun achtertuin. De kunstgrasleggers van Mastergrass gingen aan de slag. 

Kunstgrasproject in De Lutte

Mastergrass reist door Nederland en België om het mooiste kunstgras te leggen. Deze keer gingen onze kunstgrasleggers naar het Twentse de Lutte om Donny en Marco te verblijden met een nieuw kunstgazon. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder.

Heb je er genoeg van om zo vaak het gras te maaien? Ligt je gazon er vaak droog bij of heb je last van allergieën? Dan wordt het tijd om eens na te denken over kunstgras. Dan hoef je nergens meer naar om te kijken. Met diezelfde gedachte belden Donny en Marco Mastergrass. Van het een kwam het ander: er ligt nu maar liefst 64m2 kunstgras bij ze in de tuin.

Donny en Marco kozen voor het kunstgrasmerk Milaan. Deze kunstgrasmat heeft een unieke kleur groen met een natuurlijke uitstraling, zoals je ziet op de afbeelding hieronder. Het kunstgras past perfect bij de rest van de tuin. Donny en Marco zijn erg tevreden: “het is heel mooi geworden, dankjewel!”

Bij Mastergrass hanteren we vier opties betreft het leggen van kunstgras. Van veel zelf doen tot alles laten doen door onze kunstgrasleggers. Bij dit project is gekozen voor het uitgebreide pakket. Donny en Marco hoefden alleen te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter. De rest verzorgden onze kunstgrasleggers. Geef je voorkeuren aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

€ 29,50 per m²

Milaan

De Milaan is een mooie mat met een unieke groene kleur welke de mat een uitermate natuurlijke look.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…