snelle levering
15 jaar garantie

Bekijk hier het mooi aangelegde kunstgras in Geldrop bij de familie Hoof. Mastergrass heeft weer uitstekend werk geleverd. 

Kunstgrasproject in Geldrop

Bij familie Hoof uit Geldrop ligt een mooi stuk kunstgras in de tuin. Dat hebben de kunstgrasleggers van Mastergrass weer mooi voor elkaar. Ook de familie is tevreden met het eindresultaat: “supertevreden met het resultaat, echt vakwerk!”

Kunstgras in de tuin is een uitkomst als je weinig onderhoud wil hebben aan je gazon, maar tegelijk wil dat het er lang mooi uit blijft zien. Dat dacht de familie Hoof ook, dus met veel plezier vertrokken onze kunstgrasleggers naar Geldrop.

De familie Hoof koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat alles wordt geregeld door Mastergrass. Zelfs je oude gazon werken wij voor je weg. Hiernaast hanteren wij nog een aantal opties betreft het aanleggen van kunstgras. Dit is afhankelijk van je eigen wensen, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Mastergrass heeft het kunstgrassoort London gelegd bij de familie in Geldrop. Dit is een innovatief en populair kunstgrassoort uit onze collectie. Klik hier om ons gehele assortiment te bekijken.

Gelukkig was de familie Hoof te spreken over het nieuwe kunstgazon. Zij vertelde ons namelijk het volgende: “Supertevreden met het resultaat. Echt vakwerk!” Dat vinden wij van Mastergrass natuurlijk fijn om te horen. Overweeg je zelf ook om kunstgras in je tuin te leggen? Wij leggen vaak kunstgras in de regio Eindhoven. Bekijk eens onze website of neem contact op met ons.

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…