Mastergrass is langs geweest bij de familie Zwitzerloot om weer een mooi stukje kunstgras aan te leggen. Bekijk hier het resultaat. 

Kunstgrasproject in Groesbeek

De kunstgrasleggers van Mastergrass vertrokken naar Groesbeek om de tuin van de familie Zwitzerloot te voorzien van kunstgras. De familie is er erg tevreden over. Lees hieronder meer over het kunstgrasproject van deze familie.

Bij de familie Zwitserloot uit Groesbeek is maar liefst 133m2 kunstgras aangelegd van het kunstgrassoort Londen. Dit is een populaire soort uit de collectie van Mastergrass. Het heeft een mooie uitstraling en kan tegen een stootje. Bekijk deze pagina om ons hele assortiment te bekijken.

De familie koos voor het complete pakket betreft het aanleggen van kunstgras. Dit houdt in dat de familie alleen maar hoefde te zorgen voor een doorgang van 90 centimeter, zodat onze kunstgrasleggers zonder problemen aan de slag konden. Mastergrass kent nog de andere pakketten ‘start’, ‘basis’ en ‘uitgebreid’. Daarnaast is het mogelijk om alleen kunstgras te laten leveren door ons. Laat jouw voorkeuren weten aan ons en dan kijken we welk pakket het beste bij je past.

Het eindresultaat mag er zijn in Groesbeek. Ook de familie was te spreken over hun gloednieuwe kunstgazon. “De tuin is prachtig aangelegd, we zijn er erg blij mee!” Tevreden klanten: daar doen we het voor. Komen we binnenkort ook bij je of jullie langs in omgeving Nijmegen om kunstgras te leggen?

€ 37,00 per m²

London

De London is het meest innovatieve kunstgras wat er te krijgen is. Dit type heeft een hoog aantal steken en een bruin gekrulde vezel.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…