Bij de familie Heagmans in Maastricht legden we kunstgras type Bali in de achtertuin. Bekijk het gerealiseerde project.

Kunstgrasproject in Maastricht

Onze toppers van Mastergrass vertrokken naar het zuiden van Limburg om een prachtig kunstgrasproject te realiseren. Ditmaal bij de familie Heagmans. Na afloop herkende ze hun tuin nauwelijks terug. Met de palmbomen erbij ziet de tuin er prachtig uit. Benieuwd? Lees dan verder.

Er ligt maar liefst 40m2 van het kunstgrassoort Bali in de tuin van de Limburgse familie. Dit kunstgrassoort is relatief donker van kleur en gemaakt met de nieuwste vezeltechnieken, waardoor de uitstraling erg mooi is. Daarnaast kan dit kunstgrassoort tegen een stootje. Meer weten hierover? Bekijk dan deze pagina met ons gehele assortiment.

Bij Mastergrass luisteren wij naar de wensen van onze klanten. Geef aan wat jij wil betreft het leggen van kunstgras en wij houden hier rekening mee. Dit geldt ook voor het leggen van kunstgras. Wil je zelf de handen uit de mouwen steken? Of wil je juist dat Mastergrass alles regelt voor jouw gloednieuwe kunstgras? Alles is mogelijk. De familie Heagmans koos voor het complete pakket. Dit houdt in dat de familie het leggen van kunstgras heeft overgelaten aan Mastergrass.

Wij leggen kunstgras om onze klanten blij te maken. Gelukkig is dat gelukt bij deze familie, want ze zijn erg enthousiast over het resultaat: “Wow, wat een verschil!” Wil jij ook zo’n wow-effect bij je in de tuin? Bel eens met Mastergrass om de mogelijkheden te bespreken.

€ 42,00 per m²

Bali

De Bali is het nieuwste top product van Mastergrass. Het is een super volle mat met een fantastische uitstraling.

UITSTRALING

INTENSIEF

Offerte aanvragen?

Gratis en vrijblijvend.

Recente kunstgras projecten

Wij maken dagelijks prachtige projecten door heel Nederland en België. De kwaliteit van onze werkzaamheden staat daarbij centraal. Via onze projecten pagina geven wij een inkijkje in de laatste opleveringen.

Almere

Almere

De klant wilde een zo natuurlijk mogelijke uitstraling en dat het kunstgras niet onder doet voor…
Apeldoorn

Apeldoorn

De wens van de klant was wederom een zo natuurlijk mogelijk gazon waar intensief gebruik van…
Beuningen

Beuningen

De vraag was een opvallend gekleurde mat waar met zwaar gewicht op getraind kan worden en…